2015-07-19 13:15:10
Φωτογραφία για Παντελής Νικολαϊδης: Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα!
Επίσημα και με σφραγίδα Γιούνκερ που συνοδευόμενος με τον "λήπτη των κονδυλίων της Unops Κύπριο Ευρωπαϊκό Επίτροπο" οδηγούμαστε στην οδό της ολικής αναγνώρισης του ψευδοκράτους και της κατοχής.

Οι πολιτικές "αφέλειες" Χριστόφια συνεχίζονται και από την Κυβέρνηση Αναστασιάδη σε ακόμη πιο έντονους και επικίνδυνους ρυθμούς με απώτερο σκοπό την αποαναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας και της υποβάθμισης του προέδρου της σε απλού "μουκτάρη¨ γιατί αυτό απαιτούν τα εκτός Κύπρου κοινά αφεντικά τους.

Απαιτείται άμεση λαϊκή κοινητοποίηση για αποτροπή της Τουρκοποίησης της Κύπρου που προάγουν οι ταυτόσημες σε όλα πολιτικές ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που εγκαινιάσθησαν με το Δημήτρη Χριστόφια και συνεχίζονται με τον "άξιο" συνεχιστή τους Νίκο Αναστασιάδη.

Η Ελληνική κρίση "τρέφει και γιγαντώνει" τη Γερμανική οικονομία

Από το 2010 που ξέσπασε η Ελληνική κρίση η Γερμανία έχει 2-πλασιάσει τις εξαγωγές της στην Ευρωζώνη. Επομένως πίσω από τη Γερμανική σκληρότητα στο Ελληνικό ζήτημα και την απαίτηση των Γερμανών (Σοϊμπλε κυρίως) οι Έλληνες να γίνουν δούλοι βρίσκεται το ότι η Γερμανία "τρέφεται" από την Ελληνική κρίση. Μην ψάχνεται λοιπόν για άλλες εξηγήσεις και ας μην αυτομαστιγωνόμαστε.


Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να εξασφαλίσουμε συμμαχίες και να έρθουμε σε μετωπική ρήξη με αυτό το φασιστοειδές το Σόϊμπλε.

Ο ατέρμονος και καταστροφικός δρόμος των μνημονίων.

Ενώ έχουν εξαθλιώσει τον Ελληνικό λαό ζητούν νέα μέτρα. Στόχος των μνημονίων ήταν η λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας σε εξευτελιστικές τιμές και ουδόλως να βοηθήσουν την χώρα. Γι' αυτό οι εμπλεκόμενες Κυβερνήσεις πρέπει να λογοδοτήσουν και να οδηγηθούν άμεσα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σε 5 χρόνια η τρόικα με τα θανατηφόρα μέτρα και πολιτικές της έχουν εκτοξεύσει το δημόσιο χρέος στο 180 % ΑΕΠ ενώ χωρίς μνημόνια θα ήταν 137 %, έχουν μειώσει το ΑΕΠ κατά 28 % (68 δις) και μας έχουν αφήσει ως "προίκα" την ανυπέρβλητη ανθρωπιστική κρίση.

Όποιος οικονομολόγος και πολιτικός εξακολουθεί να υποστηρίζει αυτές τις πολιτικές είναι άσχετος και επικίνδυνος αντίστοιχα και πρέπει να αντιμετωπίζει τη δημόσια μήνη και κατακραυγή..

Μακροοικονομικές αποδόσεις των τριών τελευταίων Προέδρων της ΚΔ
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ