2015-07-19 17:49:13
Φωτογραφία για Cydia Impactor: Cydia tweak new free....επαναφέρετε την συσκευή σας ξανά χωρίς να χάσετε το firmware
Το πρόβλημα σε μια συσκευή jailbreak είναι πως όταν αρχίσουν να υπάρχουν προβλήματα από διάφορες διενέξεις των tweaks που προσθέτουμε κατά καιρούς κινδυνεύουμε να αναβαθμίσουμε την συσκευή μας με αποτέλεσμα να χάσουμε για πάντα το jailbreak μέχρι να βγει το επόμενο.... 

Έτσι μέχρι τώρα η μόνη μας επιλογή ήταν να διαγράψουμε τα tweak μήπως και διορθώσουμε το πρόβλημα αλλά πολλές φορές ούτε αυτό είχε επιτυχία.

Αυτά όλα όμως τώρα ανήκουν στο παρελθόν και για να έχουμε μια τέλεια λειτουργική συσκευή θα πρέπει να διαγράψουμε τα πάντα και να είναι καθαρή όπως πρώτο βάλαμε το firmware χωρίς ωστόσο να αναβαθμίσουμε ακόμη και αν η Apple έχει σταματήσει να υπογράφει το δικό μας λειτουργικό.

Μέχρι τώρα οι επιλογές που είχαμε για αυτό το  σκοπό ήταν με το ilex RAT η το Semi-Restore αλλά και τα δυο δεν λειτουργούν στο  ios 8.3/8.4 αλλά αποτέλεσαν την βάση για να δημιουργηθεί το νέο "Cydia Impactor" από τον γνωστό μας Saurik τον πατέρα του Cydia.


Έτσι αν έχετε μια προβληματική συσκευή και δεν θέλετε να χάσετε το λειτουργικό σας τότε βεβαιωθείτε πως έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, τουλάχιστον 20% στην μπαταρία σας, σύνδεση στο Internet και κατεβάστε το Cydia Impactor από τον Cydia όπου θα διαγράψει τα πάντα από την συσκευή σας και θα την κάνει ξανά καινούργια αλλά χωρίς να την αναβαθμίσετε και χάσετε την έκδοση του Firmware.

Το Cydia Impactor θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss  και λειτουργεί για το ios 8.3 και 8.4

 Φυσικά κατά την διαδικασία ΜΗΝ ενοχλείτε καθόλου την συσκευή σας και περιμένετε 5-10 λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί όπου και μετά την διαμορφώνεται κανονικά όπως πάντα
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ