2015-07-19 20:11:24
Φωτογραφία για «ΠΟΡΤΑ» ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΕ... ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ!
Η Φενέρμπαχτσε προσέφερε 500 χιλιάδες ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για τα δικαιώματα του Νίκολα Κάλινιτς, λαμβάνοντας όμως ...αρνητική απάντηση!

Μετά τους Μπόμπι Ντίξον, Κώστα Σλούκα, Πέρο Άντιτς και Λουίτζι Ντατόμε, η Φενέρ θέλει να αποκτήσει τον Νίκολα Κάλινιτς. Έναν παίκτη που στην πρώτη του χρονιά στον Ερυθρό Αστέρα (απ)έδειξε πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Γι αυτό άλλωστε προσέλκυσε το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας.

Ο 24χρονος φόργουορντ ήταν εξαιρετικός τη χρονιά που πέρασε, έχοντας 9.2 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά παιχνίδι στην Euroleague. Πάνω απ όλα όμως, εμφανίστηκε ανθεκτικός στην πίεση κάθε είδους. Γι αυτό και για ακόμη περισσότερους λόγους, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει... κυκλώσει το όνομά του. Εξ ου και η επίσημη πρόταση που κατέθεσε η Φενέρμπαχτσε στον Ερυθρό Αστέρα, για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Σερβία, η Τούρκικη ομάδα έκανε επίσημη πρόταση στους ερυθρόλευκους ύψους 500 χιλιάδων ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.


Μάταια όμως, αφού η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική. Κάτι που όμως δεν... πτόησε τους Τούρκους, αφού επίκειται νέα αυξημένη πρόταση. Με τον Ερυθρό Αστέρα να βρίσκεται ξανά μπροστά στο δίλημμα του να (μοσχο)πουλήσει τον παίκτη ή να τον μετατρέψει σε ηγέτη του. Ίσως βέβαια η ανάγκη για εισροή χρημάτων που υπάρχει στον σερβικό σύλλογο, να φέρνει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "sport24.gr", ολοένα πιο κοντά στη Φενέρ τον Νίκολα Κάλινιτς. Με τη σωστή τιμή βέβαια...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ