2015-07-20 13:06:33
Φωτογραφία για ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ : ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ... ΚΕΡΔΙΣΩ!
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κάνει τη δική του προσπάθεια να μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και μίλησε λίγο μετά το τέλος της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Ο Μάρκο Σίλβα δείχνει να τον υπολογίζει και ο ίδιος δείχνει να κάνει μια καλή προετοιμασία. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ειδικά στο δεύτερο φιλικό με τη Ρίζεσπορ ήταν εξαιρετικός και δίνει τη δική του μάχη για να παραμείνει στο ρόστερ του Θρύλου.

Ο νεαρός μέσος μίλησε λίγο πριν η ομάδα πετάξει για το Αφιόν της Τουρκίας.

Δεύτερη προετοιμασία για εσένα, με διαφορετικό προπονητή και βλέπουμε ότι και ο Σίλβα σε υπολογίζει κανονικά.

«Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλεύω, να προσπαθήσω να κερδίσω τον τωρινό προπονητή. Νομίζω ότι μέσα από την προσπάθεια, όλοι μέσα στην ομάδα δοκιμαζόμαστε μέρα με τη μέρα και πρέπει να τα δίνουμε όλα. Μακάρι να έχω την υγειά μου, να τα δίνω όλα και από εκεί και πέρα ελπίζω να πάρω περισσότερες ευκαιρίες την επόμενη χρονιά».


Εσύ πώς βιώνεις αυτή την εμπιστοσύνη που σου δείχνει ο προπονητής;

«Μετά από ένα χρόνο είμαι πιο ώριμος, νιώθω σαν να μην έχω καμία σχέση με πέρσι. Έχω περισσότερες αρμοδιότητες με την μπάλα στα πόδια μου και προσπαθώ να κερδίσω όσο το δυνατόν την εμπιστοσύνη του για να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, γιατί νομίζω ότι μεγαλώνουμε σιγά-σιγά και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε».

Μετά από δέκα μέρες προετοιμασίας έχεις εντοπίσει διαφορές ή ομοιότητες σε σχέση με την περσινή του Μίτσελ;

«Νομίζω ότι με τον κ. Μίτσελ είχαμε περισσότερο τρέξιμο χωρίς την μπάλα, ενώ με τον κ. Σίλβα δουλεύουμε περισσότερο με την μπάλα. Θα δείξει η πορεία πώς θα παρουσιαστούμε. Σίγουρα είναι πιο ευχάριστο για εμάς τη φετινή περίοδο, γιατί ξέρουμε ότι η προετοιμασία συνδυάζεται με μπάλα και τρέξιμο. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Η προπόνηση είναι πολύ δυνατή και νομίζω ότι θα μας βγει σε καλό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ