2015-07-20 15:07:13
Φωτογραφία για Τα βέλη στο σπίτι του Σημίτη και η επιστροφή στον μεσαίωνα
Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχουν αναλάβει τις έρευνες για την επίθεση με τόξο εναντίον του αστυνομικού σκοπού που φύλαγε την εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Άγνωστοι έριξαν, προχθες (17/07/2015) το βράδυ, τέσσερα βέλη στο εξοχικό σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, στους Αγίους Θεοδώρους.

Τα βέλη, που βρέθηκαν το Σάββατο (18/07/2015) το πρωί στην είσοδο και στην αυλή του σπιτιού, αποτελούνταν από το ξύλο και την αιχμή, η οποία ήταν πρόσθετη και προσαρμοσμένη στο «σώμα» με μονωτική ταινία.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής και ενώ ο Κώστας Σημίτης και η σύζυγός του Δάφνη βρίσκονταν μέσα στο εξοχικό τους, οι άγνωστοι δράστες έριξαν τρία βέλη εναντίον του σκοπού χωρίς να τον πετύχουν, αλλά χωρίς ο ίδιος να το αντιληφθεί! Μόνο το πρωί του Σαββάτου, όταν βρέθηκαν τα βέλη κοντά στην είσοδο του σπιτιού, σήμανε συναγερμός.

Τα βέλη παρελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και εστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό, αλλά την ευθύνη των ερευνών ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική που ερευνά το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης. Πριν από ενάμισι χρόνο, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα στο εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ