2015-07-21 00:33:25
Φωτογραφία για ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ... ΚΑΥΣΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ!
Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησαν... αναπάντητες τις δηλώσεις που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ-3.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άφησε ξανά... αιχμές για τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη, με την απάντηση των ερυθρόλευκων να έρχεται αργά το βράδυ της Δευτέρας (20/7).

Ο Ιβάν Σαββίδης ουσιαστικά υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι ευθύνονται για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου σήμερα, ενώ χαρακτηριστικά τόνισε ότι... "αν ο Μελισσανίδης θελήσει να γίνει δεύτερος Μαρινάκης, αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσει να είναι φίλος μου", αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Επί της ουσίας οι ερυθρόλευκοι με την τοποθέτησή τους προέτρεψαν τον Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει χρήματα και να κάνει ανταγωνιστικό τον ΠΑΟΚ, κατηγορώντας τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης ότι με τις δηλώσεις αυτές προετοιμάζει το... άλλοθι άλλης μια αποτυχημένης χρονιάς.

"Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τις κωμικές τοποθετήσεις του κ. Σαββίδη. Του προτείνουμε να επενδύσει για να δυναμώσει την ομάδα του, αντί να φτιάχνει άλλοθι για την αποτυχία του πριν καν μπούμε στον Αύγουστο...", ήταν η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως απάντηση στις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ