2015-07-21 12:36:27
Φωτογραφία για Ηλεία: Κυματίζει και πάλι η γαλάζια σημαία στην Κουρούτα
Η ανάρτηση της Γαλάζιας Σημαίας στο χώρο του Δημοτικού Κάμπινγκ Κουρούτας, έγινε χθες νωρίς το μεσημέρι από τον δήμο Ήλιδας. Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Ήλιδας εξασφάλισε για τις δημοτικές παραλίες την πιστοποίηση καταλληλότητας των θαλασσίων περιοχών του την γαλάζια σημαία.

Εξάλλου, η Γαλάζια Σημαία αποτελεί σύμβολο ποιότητας σε πάνω από πενήντα χώρες και απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι.

Όπως ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Ακινήτων Αμαλιάδας κ. Ηλίας Ευσταθόπουλος, σε σύντομο χρονικό διάστημα η «Ακινήτων» κατάφερε να διασφαλίσει τα κριτήρια λήψης της Γαλάζιας Σημαίας και να έχει θετικό αποτέλεσμα.

Στην προσπάθεια αυτή και στο αποτέλεσμα που επέφερε, με την λειτουργία των δομών του Κάμπινγκ, αναφέρθηκε στη συνέχεια ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.


Ο δήμαρχος Ήλιδας εξέφρασε την περηφάνια της δημοτικής αρχής που για μια ακόμη σεζόν κυματίζει στην Κουρούτα η Γαλάζια Σημαία, μπροστά στην συγκυρία της κρίσης, αλλά και των προβλημάτων που είχαν παρουσιαστεί με την παραχώρηση του χώρου, η οποία έγινε αρκετά αργά.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος τόνισε ότι στην επιτυχή έκβαση συνέβαλλαν τα μέγιστα η διοίκηση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Ακινήτων, αλλά και η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη, τους οποίους και ευχαρίστησε. Από την κα Σαλτάρη ζήτησε την συμβολή της και στην οριστική λύση του ζητήματος με την παραχώρηση του χώρου του Κάμπινγκ, όχι μόνο έγκαιρα για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν, αλλά και οριστικά.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η κα Σαλτάρη, η οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι και φέτος το Δημοτικό Κάμπινγκ λειτουργεί, μιλώντας για μη σωστή διαχείριση του ζητήματος της παραχώρησης κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Στη συνέχεια έγινε η ανάρτηση της Γαλάζιας Σημαίας και της Ελληνικής σημαίας.

Πηγή: εφημερίδα Πρωινή
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑ... ΕΙΠΕ ΜΕ ΚΑΠΙΝΟ Ο ΣΙΛΒΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑ... ΕΙΠΕ ΜΕ ΚΑΠΙΝΟ Ο ΣΙΛΒΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ