2015-07-21 12:51:15
Φωτογραφία για Κιάτο: Το θύμα έτρεχε πιο γρήγορα από τους ληστές!
Ο ένας από τους δύο δράστες, ένας 27χρονος Έλληνας, αναγνωρίστηκε και ταυτοποιήθηκε, ενώ αναζητείται ο συνεργός του..

Ατζαμήδες αποδείχθηκαν οι δυο επίδοξοι ληστές που αποπειράθηκαν να αρπάξουν τα χρήματα ενός 49χρονου στο Κιάτο Κορινθίας. Αντί να αιφνιδιαστεί το υποψήφιο θύμα, το έβαλε στα πόδια και οι δράστες δεν κατάφεραν να τον πιάσουν! Μάλιστα, ο ένας από τους δύο αναγνωρίστηκε.

Πρόκειται για έναν 27χρονο Έλληνα, ο οποίος μαζί με ακόμη έναν συνεργό του, είχαν ακινητοποιήσει τον 49χρονο που περπατούσε ανυποψίαστος στο δρόμο και του ζήτησαν με την απειλή κατσαβιδιού να τους δώσει όσα χρήματα είχε μαζί του. Όταν εκείνος  τράπηκε σε φυγή, τον καταδίωξαν για λίγο, όμως τελικά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους.

Οι έρευνες οδήγησαν τους αστυνομικούς του τμήματος Κιάτου στην ταυτοποίηση του 27χρονου, μετά την αναγνώρισή του από το θύμα, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει και τον συνεργό του που αναζητείται. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑ.. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑ.. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ