2015-07-21 17:43:20
Φωτογραφία για Η Google σταματά την υπηρεσία των εικόνων στο Google+
Η Google ανακοίνωσε πως σκοπεύει τη 1 Αυγούστου να σταματήσει την υπηρεσία των εικόνων στο Google+ .... 

Η αλλαγή αυτή θα γίνει για τον λόγο ότι πρόσφατα τον Μάιο κυκλοφόρησε μια νέα υπηρεσία εικόνων η εταιρία την Google Photos θέλοντας να κάνει πιο λειτουργική την πρόσβαση των χρηστών στις εικόνες τους αλλά και ταυτόχρονα να δώσει πολλές περισσότερες δυνατότητες.

Η εφαρμογή προσφέρει απεριόριστο και δωρεάν αποθηκευτικό χώρο για φωτογραφίες και βίντεο, και σας επιτρέπει επίσης να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας. Η μέγιστη επιτρεπόμενη ανάλυση της φωτογραφίας είναι 16 megapixels και του βίντεο στα 1080p. Κατά την αποθήκευση περιεχομένου πολυμέσων με υψηλότερη ποιότητα του διαθέσιμου όγκου η αποθήκευση περιορίζεται σε 15 GB.

Επιπλέον, η Google χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνολογία για την αναγνώριση προσώπου , που σας επιτρέπει να ταξινομήσετε τις εικόνες στην αυτόματη λειτουργία  και να είναι πιο βολικό για να δείτε τις φωτογραφίες, για παράδειγμα, ο χρήστης θα έχει όλες τις φωτογραφίες των παιδιών του μαζί, ακόμη και αν δεν έβαζε σημάδια που χαρακτηρίζουν τις εικόνες πάνω τους.

Επί του παρόντος, η Google Photos είναι διαθέσιμη  για συσκευές iOS και Android, καθώς και μια διαδικτυακή υπηρεσία.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ