2015-07-22 08:44:31
Φωτογραφία για ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε λοφώδη έκταση στον Κουβαρά Κερατέας. Επί τόπου βρίσκονται 32 πυροσβέστες με 16 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιεί ένα ελικόπτερο. Λίγο μετά τις 08:00 το πρωί οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο το μέτωπο, παρά τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Δεν απειλήθηκαν σπίτια.

Εν τω μεταξύ, μικρή πτώση θα σημειώσει σήμερα ο υδράργυρος, με τη θερμοκρασία πάντως στη δυτική Ελλάδα να φτάνει τους 37 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά, με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ