2015-07-22 20:19:13
Φωτογραφία για Λαφαζάνης: Η Ελλάδα δεν έχει μέλλον ως μνημονιακή αποικία
Ο πρώην υπουργός κάνει σε ανακοίνωσή του λόγο για «λοιδορία» κάθε εναλλακτικής λύσης, που αφήνει την Ελλάδα «έκθετη στο έλεος των πιστωτών» «Πιστεύω ότι αδικούμε κατάφορα τους εαυτούς μας όταν ισχυριζόμαστε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση απέναντι στα μνημόνια και τη λιτότητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, δίνοντας εμμέσως την απάντησή του στον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για «λοιδορία» κάθε εναλλακτικής λύσης που αφήνει την Ελλάδα «έκθετη στο έλεος των πιστωτών».

«Ο αγώνας μας δεν είναι για «καρέκλες» και «αξιώματα» αλλά για αρχές, αξίες και πολιτικές, που να υπηρετούν το λαό και τον τόπο», διαμηνύει ο κ. Λαφαζάνης.

«Η Ελλάδα δεν έχει μέλλον ως εκβιασμένη ευρωζωνική μνημονιακή αποικία, αλλά ως περήφανη ανεξάρτητη προοδευτική χώρα, η οποία, χωρίς κηδεμονίες, δίνει ,παρά τις μύριες δυσκολίες, τη μάχη ενάντια στη φτώχεια, τη λιτότητα και την ανεργία για τη βαθιά διαγραφή του χρέους, την αξιοπρέπεια της και την οικονομική της ανόρθωση», υπογραμμίζει κλείνοντας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ