2012-05-06 22:08:00
Φωτογραφία για Τη σώζει ο Σισέ!
Με γκολ του Σισέ στο 89' (το 5ο σε 7 αγώνες) η ΚΠΡ επιβλήθηκε 1-0 της Στόουκ στο Λονδίνο και έκανε ακόμη ένα βήμα για την παραμονή. Τελευταία αγωνιστική στο «Ιτιχάντ».

Η ΚΠΡ υποδέχθηκε στο «Λόφτους Ρόουντ» την αδιάφορη Στόουκ και με ακόμη ένα γκολ του Σισέ, που πέρασε στο παιχνίδι στο 51’, λίγο πριν το τέλος πήρε πολύ σημαντική νίκη 1-0 και έκανε ακόμη ένα βήμα για την σωτηρία. Οι οπαδοί της ΚΠΡ μπορεί στο τέλος να ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα η γκρίνια ήταν μεγάλη και αρκετές φορές ακούστηκαν αποδοκιμασίες για την εμφάνιση των «ρέιντζερς», που ήταν κάτω του αναμενομένου για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα και έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Ζερόμ και τον Τάαρμπ, που μαζί με τον Σισέ ήταν οι μοναδικοί που διασώθηκαν για την ΚΠΡ, να ισοφαρίζει λίγο αργότερα τις ευκαιρίες. Κράουτς και Μπάρτον είχαν τις τελευταίες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με το 0-0 να απογοητεύει τους οπαδούς των γηπεδούχων. Στην επανάληψη ο Μαρκ Χιουζ έριξε τον Σισέ στη μάχη στο 51’ στη θέση του Μπουζάκι, και δεν το μετάνιωσε. Παρόλα αυτά οι «πότερς» μπήκαν και πάλι πιο δυνατά και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα με τους Κράουτς και Φούλερ.


Σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, απείλησαν με Ζαμόρα και Σισέ, με τον Σόρενσεν να είναι εντυπωσιακός και να κρατάει το μηδέν, πριν ο Γάλλος εκμεταλλευτεί τη σύγχυση στην περιοχή και ανοίξει το σκορ από κοντά στο 89’ για το τελικό 1-0! Έτσι, η ΚΠΡ ανέβηκε στους 37 βαθμούς, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς η Μπόλτον είναι μόλις στο -2, ενώ η Γουίγκαν που έχει επίσης 37 έχει παιχνίδι λιγότερο… Το κακό για την ΚΠΡ είναι ότι την τελευταία αγωνιστική παίζει στο «Ιτιχάντ» με την Σίτι, που θέλει μόνο νίκη, ενώ η Μπόλτον ταξιδεύει στο Στόουκ. Σε περίπτωση ήττας σήμερα οι «ρέιντζερς« θα ήταν καταδικασμένοι.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βαγγέλης ΟΧΙ - Αντώνης ΝΑΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βαγγέλης ΟΧΙ - Αντώνης ΝΑΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ