2012-05-06 22:07:12
Φωτογραφία για Καρύδης: «Ο Φιλιππίδης έχει μια τσαρλιτσατσαπλινική τεχνική»
Για τους Ελληνες ηθοποιούς που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα και εκτός των ελληνικών συνόρων, μίλησε ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης. Οπως γράφει σήμερα το Gossip-tv.gr, ο Ντίνος Καρύδης σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, παραδέχεται ότι ναι μεν υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί που θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα, ωστόσο ο ίδιος ξεχωρίζει την κόρη του Σμαράγδα, η οποία, όπως ο ίδιος λέει θα μπορούσε να διαπρέψει στην Αμερική.

Ο ηθοποιός ξεχωρίζει, επίσης, τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον οποίο, μάλιστα, λέει ότι έχει μια «τσαρλιτσατσαπλινική τεχνική», τέτοια, που αν είχε γεννηθεί στην Αγγλία, θα είχε καταστεί... «παγκόσμιος».

Μάλιστα ο Ντίνος Καρύδης, συνεχίζοντας, ανέφερε ότι σαν λαός «είμαστε κατατρεγμένος, αλλά ταλαντούχος, με μια μοναδική, απίστευτα ποιητική γλώσσα».

Ερωτώμενος για το εάν έχει επηρεάσει και τη δική του δουλεία τη κρίση, ο Ντίνος Καρύδης, ανέφερε πως φέτος δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό του, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές πυ κατά μέσο όρο δεχόταν μια με δύο προτάσεις. «Τι να κάνουμε; Υπομονή! Έχω ζήσει και χειρότερα», κατέληξε...
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παγωμάρα στο ΔΝΤ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παγωμάρα στο ΔΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ