2015-07-23 09:16:09
Φωτογραφία για Έξι κινήσεις για να μοσχομυρίζεις όλη μέρα
Το άρωμα μας είναι στοιχείο που μας χαρακτηρίζει. Σου αποκαλύπτουμε τα 6 σημεία που θα φυλακίσουν όλη μέρα την ευωδιά του Επειδή οι προετοιμασίες σου θα κρατήσουν κάποιες ώρες και το άρωμα σου να ξεθυμάνει, εντοπίσαμε 6 μυστικά που θα διατηρήσουν το άρωμα σου δυνατό από την Τελετή έως το τέλος του πάρτι.

Μαλλιά

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, οι τρίχες της κεφαλής αποδεικνύονται ακόμη καλύτεροι φύλακες του αρώματος σου συγκριτικά με το δέρμα σου. Μην το ψεκάσετε απευθείας - το οινόπνευμα καταστρέφει τα μαλλιά - αλλά στην βούρτσα σας.    

Πίσω από τα αυτιά

Τα βλέπουμε να το κάνουν μοιραίες γυναίκες στα φιλμ του σινεμά αλλά εμείς πολλές φορές το ξεχνάμε. Σε αυτό το σημείο, όπως και στους εσωτερικό των καρπών, οι φλέβες είναι κοντά στο δέρμα, παράγεται περισσότερη θερμότητα και έτσι ο άρωμα σου διαχέεται.

    

Στη μέση

Ακούγεται περίεργο αλλά το συνιστούν πολλοί ειδικοί επί των αρωμάτων. Είναι το σημείο που θα διατηρεί τη δυναμική του αρώματος σας χωρίς να «ζαλίζει» τους γύρω σας. Χαλάρωσε λίγο το πάνω μέρος του νυφικού και ψέκασε προς τα κάτω - αν είναι ελαφρύ το άρωμα σου, επανέλαβε.   


Εσωτερικά στους αγκώνες

Η εναλλακτική των καρπών - με έντονα αισθητούς τους παλμούς. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, φρόντισε πριν βάλεις το άρωμα σου να έχεις ενυδατώσει καλά την περιοχή.

Πίσω από τα γόνατα

Ακόμη ένα σημείο όπου η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη από άλλα του σώματος και συμβάλει στο να διαχέεται καλύτερα και για περισσότερο χρόνο το άρωμα σου μέσα στην ημέρα.   

Στον αφαλό

Κλεμμένο κόλπο από την Liv Tyler, που όπως υποστηρίζει πιάνει!  
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέος προσιτός AMD A8-7670K APU
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέος προσιτός AMD A8-7670K APU
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ