2015-07-23 20:40:16
Φωτογραφία για ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ... ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΓΙΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ Ο ΤΕΡΑΝΕΟ
Σωρεία δημοσιευμάτων υπάρχουν στην Τουρκία (και όχι μόνο) σχετικά με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Σε σχεδόν καθημερινή βάση, οι Τούρκοι ασχολούνται με τον Σέρβο μέσο του Ολυμπιακού για τον οποίο και θεωρούν ότι είναι στο… στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό διέψευδαν ότι υπάρχει θέμα απόκτησης του "Μίλι" και ότι δεν ασχολούνται με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το "gavros.gr" με τον Ιταλό τεχνικό διευθυντής της Φενέρμπαχτσέε, τον Τζουλιάνο Τερανέο, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σέρβο και ότι η Φενέρ ξόδεψε αρκετά χρήματα για τον Σόουζα, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Τα Τούρκια ΜΜΕ, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι ο Τερανέο δεν είναι και από εκείνους τους ανθρώπους που λένε αλήθεια Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Φενέρ Ε: Κύριε Τερανέο, ακούγαμε διάφορα εδώ και πολύ καιρό. Οτι η Φενέρ κοιτάζει παίκτες του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα για τον Μιλιβόγεβιτς; Τι γίνεται τελικά;


Α: Τι γίνεται με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς; Νομίζω ότι δεν έπαιξε στο φιλικό.

Ε: Διαβάζουμε στον τουρκικό Τύπο ότι η Φενέρ τον έχει βάλει στο "σημάδι". Μάλιστα, ξέρουμε ότι έχουν απορριφθεί από τον Ολυμπιακό και κάποιες προτάσεις που κάνατε για τον Σέρβο.

Α: Δημοσιογράφοι είστε, μπορείτε εσείς να γράφετε ό,τι θέλετε...

Ε: Δεν το γράφαμε στην Ελλάδα. Οι ρεπόρτερ της Φενέρ το έχουν βγάλει το θέμα. Εδώ και ένα μήνα ακούμε και διαβάζουμε για Φενέρ και Μιλιβόγεβιτς από δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ.

Α: Και εδώ να ξέρετε ότι γράφουν ό,τι θέλουν. Δεν τους παρεξηγώ!

Ε: Κύριε Τερανέο, δηλαδή δεν ισχύει; Δεν ενδιαφερθήκατε ποτέ για τον Μιλιβόγεβιτς. Είναι όλα ψέματα; Ακόμα και τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες, ο τουρκικός Τύπος με αφορμή την παρουσία του Ολυμπιακού στο Αφιόν Καραχισάρ, γράφει ότι ξαναρίχνετε ματιές στον Λούκα.

Α: Εγώ ξέρω μόνο ένα πράγμα: Οτι όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στη Φενέρ. Πάντως για τον Μιλιβόγεβιτς δεν μπορώ να σας πω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι. Σας διαβεβαιώνω! Αλλωστε, μην ξεχνάτε κάτι. Ο Μιλιβόγεβιτς αγωνίζεται σε μία θέση όπου αποκτήσαμε με πολλά χρήματα τον Σόουζα από την Βραζιλία. Ενα παίκτη που θα τον δείτε τι καριέρα θα κάνει.

Ε: Δηλαδή τα διαψεύδετε όλα; Δεν ενδιαφερθήκατε ποτέ για τον Μιλιβόγεβιτς;

Α: Δεν υπάρχει κάτι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ