2015-07-23 21:39:42
Φωτογραφία για Μεγάλοι τελικοί στο N’JOY UNI-Tennis Athens Open!
To 7ο Τουρνουά Τέννις Φοιτητών και Σπουδαστών N’JOY UNI-Tennis Athens Open 2015 ολοκληρώθηκε με τους απίστευτους σε εξέλιξη τελικούς κάτω από τον καυτό ήλιο της πρωτεύουσας.

Στο Αθλητικό δημοτικό κέντρο Χαϊδαρίου, το θέαμα ήταν υψηλών προδιαγραφών και για μία ακόμη χρονιά παρακολουθήσαμε σπουδαία ματς, τα οποία κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους! Οι αθλήτριες και οι αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου!

Στο Μονό Ανδρών ο Δημήτρης Σταυρόπουλος απόλαυσε την επικράτηση του στον τελικό, αφού κέρδισε τον Πιέρ Μπισμπίκο με 7-6/6-1. Ο αγώνας είχε τα πάντα ενώ στο πρώτο σετ ο Πιερ είχε την δυνατότητα να τελειώσει το ματς αλλά δεν τα κατάφερε αφού σε κρίσιμους πόντους έχασε τη συγκέντρωσή του ενώ αντίθετα ο Δημήτρης κρατούσε την απόδοσή τους σε σταθερά επίπεδα.

Στο Μονό γυναικών η Βερονίκη Γιορτάμη βρέθηκε για 3η φορά στον τελικό και κατάφερε να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο, αφού επικράτησε επί της Χριστίνας Αργυρού με 6-4/6-4. Οι δυο κοπέλες που διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και είναι συμπαίκτριες και στι διπλό πραγματοποίησαν εξαιρετικό αγώνα.


H TRETORN αποτελεί τον επίσημο χορηγό μπάλας στο N’JOY UNI-Tennis. Η πιο αξιόπιστη και ποιοτική μπάλα τένις της ελληνικής αγοράς θα είναι στην διάθεση των παιχτών της διοργάνωσης.

Στα Διπλά Ανδρών οι Σταυρόπουλος και Παπαϊωάννου κέρδισαν τους Πιέρ και Νικολά Μπισμπίκο 3-6 / 6-3 / 10-5, μετά από έναν συναρπαστικό τελικό που είχε και αρκετές εντάσεις.

Στα Διπλά Γυναικών η Βερονίκη Γιορτάμη με την Χριστίνα Αργυρού κέρδισαν το δίδυμο των Αγγελική Πρεζάνη και Εβίτα Βασιλειάδη (6-7/ 6-3/ΤΒ 10-6) και πανηγύρισαν την πρωτιά στην κατηγορία, την 1η χρονιά μετά από 7 χρόνια που πραγματοποιείται η εν λόγ κατηγορία. Ο αγώνας κράτησε παραπάνω από 2 ώρες και οι 2 πρώτες κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς.

Στα Διπλά Μικτά ο Γιάννης Ανδρουτσέλης και η Καίτη Στεφάνου πήραν το τρόπαιο, αφού επικράτησαν με 6-3/6-3 των Δημήτρη Κωστάρα και Γαλατίας Παπαγεύρη, παρά το γεγονός ότι η Καίτη έπαιξε τραυματίας σε όλον τον αγώνα

Το ΚΟΡΠΗ αποφάσισε να στηρίξει την διοργάνωση και να συνδέσει το όνομά του μαζί της δροσίζοντας τους παίχτες σε όλην την διάρκεια της διοργάνωσης...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ