2015-07-24 00:06:20
Φωτογραφία για ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ... (ΥΠΟΠΤΗ) ΗΡΕΜΙΑ!
Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές παικτών, αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή τα μεταγραφικά νέα της ομάδας είναι... στάσιμα. 

Σε ότι αφορά κάποια δημοσιεύματα που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να μείνει ως έχει, απλά ν'αναφέρουμε ότι αυτό το σενάριο... δεν υπάρχει! Στη χειρότερη των περιπτώσεων θα γίνει άλλη μία προσθήκη στην ομάδα, ενώ κάποιοι που γνωρίζουν... καταστάσεις μιλάνε για δύο έως και τρεις (χωρίς να υπολογίζουμε τις κινήσεις για το μέλλον). 

Οι λόγοι είναι γνωστοί και εύκολα... κατανοητοί. 

Κατ'αρχήν, ο Ολυμπιακός -θεωρητικά πάντα- μπορεί συνολικά να είναι κερδισμένος από την αποχώρηση Σλούκα, Κατσίβελη, Λαφαγιέτ και τον ερχομό Χάκετ, Αθηναίου, Στρόμπερι, αλλά με βάση τη... λογική έχει χάσει "πόντους" στο σουτ από την περιφέρεια. Πέρσι όλοι είδαμε τι γινόταν όταν δεν έμπαιναν αυτά τα σουτ... Σαφώς θα υπάρχει η δυνατότητα του drive με τους παίκτες που αποκτήθηκαν σε μεγαλύτερο βαθμό απ'ότι πέρσι, αλλά το εξωτερικό εύστοχο σουτ ποτέ δεν... έβλαψε κανέναν! 


Με αυτά τα δεδομένα και με το γεγονός ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναρρώνει από την επέμβαση που έκανε στο πόδι του, και όσο και αν όλοι λένε ότι θα είναι έγκαιρα έτοιμος εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας γιατί τα έχουμε... ξανακούσει αυτά (περίπτωση Πρίντεζη πέρσι τον Οκτώβριο)  θα είναι... αυτοκτονία (ειδικά με τις πολύ καλές κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα) η ομάδα να μείνει ως έχει! Οι ατάκες περί... ενίσχυσης στη μέση της χρονιάς είναι επιεικώς αστείες (προερχόμενες από δημοσιογράφους και όχι μέσα από την ομάδα), αφού μόνο αν πιάσεις το... λαχείο θα βρεις κάτι που θα σου κάνει τη διαφορά (το τελευταίο λαχείο το είχαμε πιάσει με Λο και Ντόρσεϊ...).

Ρίσκο επίσης θα είναι να μείνει η ομάδα στο "4" με  Γιώργο Πρίντεζη, Δημήτρη Αγραβάνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη. Εάν υποθέσουμε ότι ο Καββαδάς μείνει στην ομάδα και με βάση τα περσινά δεδομένα, ο Αγραβάνης θα κληθεί να βοηθήσει πολλές φορές στο "5", πράγμα που σημαίνει ότι στο "4" θα υπάρχουν  Γιώργος Πρίντεζης και Μιχάλης Τσαϊρέλης με κάποιες ίσως βοήθειες από τον Παπαπέτρου. Απλά εδώ να θυμίσουμε ότι ακόμα και με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ στο ρόστερ πέρσι, δεν ήταν λίγοι οι αγώνες που αντιμετωπίσαμε προβλήματα στη συγκεκριμένη θέση. Και φυσικά να κάνουμε το σταυρό μας να μην υπάρχει τραυματισμός... Όλοι θυμόμαστε τι είχε συμβεί την περσινή χρονιά Ο  Γιάννη Σφαιρόπουλος σαφώς και τα γνωρίζει όλα αυτά, γι'αυτό και πιστεύουμε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Με την επιστροφή από τις διακοπές του στην Αθήνα θα έχει συζήτηση με την διοίκηση του Ολυμπιακού για τα μεταγραφικά θέματα.

Αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν προταθεί και εξεταστεί, ενώ από την ερυθρόλευκη επίσκεψη στο Λας Βέγκας δεν έχει προκύψει κάποια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση... Η αναζήτηση και οι επαφές όμως δεν έχουν σταματήσει, αυτό σας το... υπογράφουμε.

Και κάτι τελευταίο... Η επόμενη κίνηση θα σκάσει εκεί που όλους θα τους έχει πάρει ο... ύπνος! Δε θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά.  Κρατήστε το αυτό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ