2015-07-24 06:16:27
Φωτογραφία για ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ
Γράφει ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΔΟΥΚΗΣ

ΣΧΗΣ ε.α

         Τα τελευταία πέντε χρόνια το ενδιαφέρον όλων των Ελλήνων πολιτών έχει επικεντρωθεί στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και στον τρόπο τον οποίο η εκάστοτε κυβέρνηση υιοθετεί για την επίλυσή των.

         Όμως, εκτός από το οικονομικό πρόβλημα η Ελλάδα αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα όπως το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης., δηλαδή της αθρόας (και όχι αθώας) εισροής αλλοδαπών χωρίς άδεια στην ελληνική επικράτεια.

        Το πρόβλημα αυτό πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές καθώς η αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου ακολουθεί πολιτική προσέλκυσης όλων των πικραμένων λαών Ασίας και Αφρικής , την πολιτική δηλαδή του «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» .

        Βλέπεις , λύθηκαν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της χώρας , η πολυπόθητη ανάπτυξη ήρθε … και τώρα οι κυβερνώντες αποφάσισαν να φέρουν και την «Αραβική Άνοιξη» στη γειτονιά μας.


       Θέλω να ελπίζω ότι η σχετική τους επιλογή οφείλεται σε άγνοια κινδύνου και όχι σε άλλους λόγους αλλά , σε κάθε περίπτωση αν συνεχισθεί αυτή η πολιτική θα υποχρεωθούμε όλοι μας να βιώσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οποίες η πλειοψηφία των πολιτών αποδοκιμάζει .

       Πρέπει όμως όλοι μας να έχουμε υπόψη τις παρακάτω αλήθειες τις οποίες θεωρώ ότι είναι σκόπιμο να κατανοήσει ο κάθε Έλληνας για να συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα της κατάστασης.

        Ας έχει υπόψη ο καθένας που έχει την ευθύνη των αποφάσεων γι ` αυτό τον τόπο ότι, στην περίπτωση λάθους αυτό θα είναι εγκληματικό και θα κινδυνεύσει να μείνει το όνομά του στην ιστορία ως το όνομα εκείνου που άνοιξε την κερκόπορτα για να αλωθεί η πατρίδα μας.

         Τα ανθρώπινα δικαιώματα , η θρησκευτική ελευθερία και η ελεύθερη διακίνηση των λαθρομεταναστών είναι ανεκτά μέχρι το σημείο που δεν κινδυνεύει η εθνική ταυτότητα , η ασφάλεια και η επιβίωση του ελληνισμού.

        Εγώ προσωπικά έχω τις δικές μου απόψεις , τις οποίες καταθέτω παρακάτω αλλά, θα είχε ενδιαφέρον να έδιναν και τις δικές τους απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα όλοι αυτοί οι όψιμοι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών:

Ερώτηση 1η : Πόσο αθώα είναι η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών όταν ο καθένας από αυτούς πληρώνει 3.000 – 4.000 ευρώ στους δουλεμπόρους για τη μεταφορά του στην Ελλάδα;

Απάντηση 1η : Σίγουρα , ανάμεσά τους βρίσκονται και κάποιοι αναξιοπαθούντες , δεν είναι όμως όλοι τους αθώα θύματα  όπως τους παρουσιάζουν οι εν Ελλάδι υπερασπιστές τους.

Τα ποσά που απαιτούνται για την μεταφορά κάθε τετραμελούς οικογένειας φτάνουν τα 10.000ευρώ!!!

Με δεδομένο ότι , ο μέσος μηνιαίος μισθός στις χώρες από όπου προέρχονται

οι λαθρομετανάστες – πρόσφυγες είναι της τάξης των 100 – 150 ευρώ καταλαβαίνει και ο πιο αφελής ότι , δεν είναι δυνατό αυτά τα ποσά να τα διαθέτουν εκατοντάδες χιλιάδες Σύριοι, Αφγανοί , Πακιστανοί, Σομαλοί κλπ Στην Ελλάδα του 2015 ο μέσος Έλληνας δεν διαθέτει 10.000 ευρώ , στην Μέση Ανατολή και στην Βόρεια Αφρική είναι συνηθισμένο φαινόμενο ο εντοπισμός οικογενειών με αυτά τα περιουσιακά στοιχεία; 

Επομένως , είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάτι άλλο συμβαίνει αγαπητοί μου, όταν τα ποσά αυτά τα διαθέτουν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Κάποιοι τους χρηματοδοτούν προκειμένου να υλοποιηθεί ένα καλά οργανωμένο σχέδιο.

Το σχέδιο αυτό προβλέπει την εισβολή μουσουλμάνων στην Ελλάδα , την διάβρωση του κοινωνικού ιστού, την διάλυση της κοινωνικής συνοχής, την δημιουργία πλειοψηφικής ισλαμικής κοινότητας, την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, τον ακρωτηριασμό της ελληνικής επικράτειας και την διάλυση του Ελληνικού κράτους.

Ερώτημα 2ο : Δεν αναρωτήθηκε κανείς γιατί όλοι αυτοί (Σύριοι , Αφγανοί, Ιρακινοί κλπ) δεν κατευθύνονται προς κάποια χώρα εγγύτερη σ` αυτούς , η οποία να μοιάζει στην κουλτούρα , στη θρησκεία, στο αξιακό σύστημα κλπ κλπ με τις δικές τους(π.χ. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία , Κουβέιτ κλπ);;;;Αφού  ΚΑΙ εκεί δεν έχουν πόλεμο !!!!!!

Απάντηση 2η:

Επειδή όλοι αυτοί , είναι χαρούμενοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική και δυστυχισμένοι σε κάθε χώρα που είναι (μουσουλμανική).

Και φυσικά δεν κατηγορούν ούτε το Ισλάμ , ούτε την ηγεσία τους , ούτε τον εαυτό τους….

Κατηγορούν τις χώρες στις οποίες είναι ευτυχισμένοι!!!!

Και θέλουν να τις αλλάξουν , να τις κάνουν σαν τις χώρες από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν…

Ερώτηση 3η :  Δεν πρέπει να δείξουμε λίγη ανθρωπιά σ` αυτούς τους «καημένους» που έρχονται στην χώρα μας για να σωθούν από τον πόλεμο;

Απάντηση 3η :

Μόνο οι αφελείς πιστεύουν ότι λείπει ανθρωπιά από τους Έλληνες που δεν θέλουν την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών. Οι όψιμοι φιλάνθρωποι ας πάρουν πρώτα 2 -  3 λαθρομετανάστες σπίτι τους και μετά να μιλήσουν για συμπόνια Και για να προλάβω τυχόν «μεγάλες υποσχέσεις» , δεν θέλω λόγια αλλά, περιμένω να δω πράξεις (χωρίς δική μου προτροπή) Είναι τουλάχιστον άστοχο να λένε ότι ,μας λείπει ανθρωπιά για κάποιους που το αξιακό σύστημα επιβάλλει  βασανιστήρια και θάνατο με τους πιο απεχθείς τρόπους  (και χωρίς δίκη) για λόγους που στην Ευρώπη όχι μόνο δεν θεωρούνται κακουργήματα αλλά ούτε καν πταίσματα. 

Ερώτηση 4η : Όλοι όσοι έρχονται στην χώρα μας είναι εγκληματίες; Αν κάποιος ζητιάνος σου ζητήσει βοήθεια στον δρόμο ,δεν πρέπει να του τη δώσεις;  

Απάντηση 4η:

Όχι , δεν είναι όλοι εγκληματίες αλλά και γι` αυτούς πρέπει να επιλέξουμε

άλλο τρόπο βοήθειας .Μπορούμε π.χ. να χρηματοδοτήσουμε την εγκατάστασή τους σε άλλη χώρα που να προσομοιάζει με τις δικές τους.

Τον ζητιάνο που χρειάζεται βοήθεια τον βοηθάς αλλά ,δεν τον φιλοξενείς στην κρεβατοκάμαρα σου, ούτε τον βάζεις να κοιμηθεί δίπλα στα παιδιά σου. 

Θα πρέπει να καλέσουμε στο σπίτι μας αυτούς στους οποίους οφείλονται το 85% των εγκλημάτων στην Ελλάδα ; Θα πρέπει να σκοτώσουν, να βιάσουν , να ληστέψουν ή να απειλήσουν εσένα ή κάποιον δικό σου για να πεις το αυτονόητο , δηλαδή ότι: «Όταν κάποιος δεν σέβεται τους νόμους του Ελληνικού κράτους (εισερχόμενος παράνομα σ` αυτό και διαπράττοντας εγκλήματα) δεν μπορεί να απολαμβάνει την αγάπη , την προστασία και την φροντίδα των Ελλήνων και της Ελληνικής πολιτείας»...

Και βέβαια αγαπάμε όλα τα παιδιά του κόσμου αλλά αγαπάμε περισσότερο τα δικά μας παιδιά.

Επισημαίνω βέβαια ότι, δεν πρέπει να συγχέουμε τους μετανάστες με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! Προσωπικά είμαι ΥΠΕΡ των νομίμων ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!!!

Ερώτηση 5ηΑς τους βοηθήσουμε τους σημερινούς «μετανάστες» , το ίδιο δεν κάναμε και με τους Αλβανούς και τους άλλους που ήρθαν από τις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ ,πριν από 20 – 25 χρόνια;

Απάντηση 5η: Κατ` αρχήν , από εκείνη την περίοδο και μετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 450%.

Το κυριότερο πρόβλημα όμως σήμερα δεν είναι ότι, με το νέο μεταναστευτικό κύμα θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο η εγκληματικότητα.

Οι «μετανάστες» της δεκαετίας του 1990 ήταν οικονομικοί μετανάστες, τα κοινωνικά – θρησκευτικά χαρακτηριστικά τους είχαν κοινά στοιχεία με αυτά των Ελλήνων , επομένως πολλοί από αυτούς δούλεψαν και επέστρεψαν στις πατρίδες τους και κάποιοι άλλοι προσαρμόσθηκαν στον ελληνικό τρόπο ζωής.

Οι σημερινοί «μετανάστες» δεν είναι οικονομικοί μετανάστες , ήρθαν να ριζώσουν εδώ και θα ριζώσουν αφού μας ξεριζώσουν. Τα χαρακτηριστικά τους και το αξιακό τους σύστημα δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας , οπότε δεν πρόκειται ποτέ να προσαρμοσθούν στον δικό μας τρόπο ζωής.

Ερώτηση 6η: Μπορούμε να δεχθούμε ανεξέλεγκτο αριθμό μεταναστών;

Απάντηση 6η : Όχι βέβαια, φανταστείτε τα τεράστια προβλήματα κοινωνικής συνοχής , εθνικής ασφάλειας που θα προκύψουν. Σκεφτείτε πόσο θα διογκωθεί περισσότερο από τώρα, η ανεργία καθώς θα υπάρχουν χιλιάδες πάμφθηνα εργατικά χέρια.

Στο σπίτι σου καλείς για να φιλοξενήσεις συγκεκριμένο αριθμό φίλων σου. Δεν ανοίγεις τις πόρτες με το σκεπτικό: «μπάτε σκύλοι , αλέστε»!

Ερώτηση 7η: Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν και όταν γίνει το πρώτο έγκλημα (φόνος , βιασμός, ληστεία κλπ) από κάποιον λαθρομετανάστη;

Απάντηση 7η: Είναι γνωστό ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει ιδιαίτερη αξία για αυτούς τους ανθρώπους, των οποίων το αξιακό σύστημα προσομοιάζει με

αυτό της μεσαιωνικής Ευρώπης. Ως εκ τούτου είναι δεδομένο ότι όσα βλέπουμε μέχρι σήμερα μόνο στα δελτία ειδήσεων , θα τα βλέπουμε συχνά σε κάθε γειτονιά.

Καταθέτω δε , αυτά που μου είπε ένας γείτονάς μου τις προάλλες:

«Εύχομαι να μη γίνει ποτέ κανένα έγκλημα από λαθρομετανάστη αλλά εάν γίνει, ελπίζω να γίνει εις βάρος αυτών που τους έφεραν, εις βάρος αυτών που τους θέλουν, όχι εις βάρος αυτών που διαμαρτύρονται για την ανεξέλεγκτη είσοδό τους στην χώρα μας».

Ερώτηση 8η: Οι Έλληνες του Πόντου και της Μ. Ασίας ήρθαν στην Ελλάδα πρόσφυγες το 1922 , οι σημερινοί Έλληνες πρέπει να ξεχάσουν την προσφυγιά των προγόνων τους;

Απάντηση 8η : Οι Έλληνες του Πόντου και της Μ. Ασίας το 1922 ήρθαν πρόσφυγες στη ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,  στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, δεν πήγαν σε ξένη χώρα, δεν πήγαν ούτε στη Συρία , ούτε στο Ιράκ….

Ερώτηση 9η : Οι γονείς μας πήγαιναν μετανάστες στην Γερμανία στην Αμερική , στην Αυστραλία κλπ… Αφού ξέρουμε από ξενιτιά , γιατί εμείς να μην είμαστε ανεκτικοί σ` αυτούς;

Απάντηση 9η: Οι γονείς μας πήγαιναν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κατόπιν πρόσκλησης, κατόπιν ελέγχου και αδείας , με επίσημα -  νόμιμα έγγραφα και αποδεχόμενοι όλους τους όρους και τα κριτήρια που ίσχυαν κατά περίπτωση. Δεν ήταν λαθρομετανάστες, ήταν μετανάστες , είχαν ονοματεπώνυμο , πήγαν στην ξενιτιά για να δουλέψουν  , όχι «για να λιάζονται» και βρίσκονταν υπό καθεστώς έγκρισης του κράτους υποδοχής.

Ερώτηση 10η: Οι παππούδες μας και οι γονείς μας πολέμησαν για να παραδώσουν μια Ελλάδα ελεύθερη  στους Έλληνες. Εσείς κύριοι σε ποια κατάσταση θα την παραδώσετε;

Απάντηση 10η: Αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση τότε , σε λίγα χρόνια οι Έλληνες το γένος , θα ανήκουν στην ελληνική μειονότητα της Ελλάδας.

Ερώτηση 11η: Εκτός από το επιχείρημα «δεν λυπάστε τις ανθρώπινες ψυχές, δεν λυπάστε τα παιδιά;» υπάρχει άλλο επιχείρημα των λαθρολάγνων ;

Απάντηση 11η:   Όχι!  Όμως όλοι μας αγαπάμε τα παιδιά , κανείς δεν θέλει να χαθεί καμιά ανθρώπινη ψυχή. ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Για όλους τους άλλους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ…  

Ερώτηση 12η: Συνειδητοποιείτε ότι , με τις πράξεις θα μετατρέψετε την ΕΛΛΑΔΑ μας , σε Ελλαδιστάν;

Απάντηση 12η: Θέλω να πιστεύω ότι, οι περισσότεροι από τους λαθρολάγνους είναι αφελείς έχοντας άγνοια κινδύνου και ότι , οι εθνικά μειοδότες αποτελούν μια ελάχιστη μειοψηφία.

Ερώτηση 13η: Δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι την υπεράσπιση των λαθρομεταναστών , τη νομιμοποίησή τους και την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους , την έχουν αναγάγει σε μέγιστο στόχο τους όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί  και αντιεξουσιαστές ;

Υπάρχει έστω μία θέση αναρχικών που να σας βρίσκει σύμφωνους;

 Το γεγονός ότι οι αναρχικοί επιδιώκουν την κατάλυση του κράτους και όλες τους οι θέσεις κινούνται προς αυτόν τον στόχο δεν σας λέει τίποτα;

Απάντηση 13η : Ο νοών νοείτω….

          Μακάρι , η "Αραβική Άνοιξη" που συντελέσθηκε στην Μέση Ανατολή και στην Βόρεια Αφρική μετά την 18/12/2010 , να μην φέρει την εποχή των παγετώνων στην σύγχρονη Ελλάδα.

         Μακάρι , όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως υπερασπιστές των παρανόμων μεταναστών να σταματήσουν να απειλούν , να βρίζουν , να προσβάλλουν και να θεωρούν φασίστες και ναζί , όσους ενδιαφέρονται για την πατρίδα και αγαπούν τους Έλληνες περισσότερο από τους λαθρομετανάστες….

         Αυτό το ιδιότυπο bullying πρέπει επιτέλους να σταματήσει άμεσα !

        Κλείνοντας αυτό το άρθρο , κρίνω σκόπιμο να γράψω ένα ερώτημα που - όπως μου είπε πρόσφατα – βασανίζει έναν συμπατριώτη μας που ζει εδώ και χρόνια στο εξωτερικό: «Οι σημερινοί κυβερνώντες είναι εθνικοί μειοδότες ή απλά ανίκανοι;»

         Εγώ πιστεύω ότι: «ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ » .
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ