2015-07-24 10:30:07
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΑΒΑΡΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την Πορτογαλία και αφορούν στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Γιοχάν Ταβάρες από την Εστορίλ, όπως από χθες σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα και βίντεο του παίκτη ΕΔΩ).

Οι ερυθρόλευκοι είναι κοντά στη μεταγραφή του 27χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Γαλλία από Πορτογάλους γονείς και ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του Μάρκο Σίλβα όταν ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού βρισκόταν στον πάγκο της Εστορίλ.

Ο Ταβάρες προορίζεται για εξτρά λύση στην άμυνα καθώς είναι πιθανό να αποχωρήσει με μεταγραφή ο Αλμπέρτο Μποτία, ενώ ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση στόπερ-ηγέτη και σε αυτό το πλαίσιο ασχολήθηκε με τον Βραζιλιάνο Ράφαελ Τολόι της Σάο Πάολο που αρνήθηκε να παραχωρήσει τον παίκτη της, αλλά και με τον συμπατριώτη του, τον Ντόρια της Μαρσέιγ.

Ο Θρύλος κάνει επαφές για την άμεση ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του, ενώ στις προπονήσεις με την ομάδα θα ενσωματωθεί πλέον και ο Δημήτρης Γούτας που δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή στην Τουρκία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ