2015-07-25 11:15:20
Φωτογραφία για Ακυρώσεων συνέχεια - Η Ηλέκτρα του Γιώργου Κιμούλη δεν θα κάνει περιοδεία
Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις ακυρώσεων και αναβολών θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών το φετινό καλοκαίρι λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις αλλά και τα capital control στις τράπεζες.

Το πιο τελευταίο νέο θέλει την συνολική ακύρωση της περιοδείας του Γιώργου Κιμούλη με την αρχαία τραγωδία «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή. Εκ μέρους της εταιρείας παραγωγής της παράστασης γνωστοποιήθηκε (κι όπως είδαμε να έχει γραφτεί και στο διαδίκτυο σε σάιτ όπως το culturenow.gr) η μη διεξαγωγή τελικά της περιοδείας η οποία περιελάμβανε στους σταθμούς της και το Αίγιο και την Πάτρα.

Η «Ηλέκτρα» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη σε τον ίδιο στο ρόλο του Παιδαγωγού και την ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα με καταγωγή από τα Βραχνέικα της Πάτρας στο ρόλο της Ηλέκτρας, είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί και στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς», στο Αίγιο αυτό το Σάββατο 25 Ιουλίου αλλά και στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας στις 12 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του 34ου Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του ΟΚΠΕ.

Στην παράσταση θα έπαιζαν ακόμα οι: Θεοδώρα Σιάρκου, Νίκη Παλληκαράκη, Σταύρος Καραγιάννης, Στάθης Παναγιωτίδης, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Μαρία Καρακίτσου, Μυρτώ Γκόνη, Στέλλα Χατζημιχελάκη, Κική Μαυρίδου, Νίκος Γκέλιας. Μουσική: Κώστας Θωμαίδης. Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου και μετάφραση Γιώργου Χειμωνά.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ