2015-07-25 15:02:05
Φωτογραφία για Σκορπιός: Τα φετινά μέτρα ασφαλείας και ο πόλεμος με επιχειρηματίες
Την ίδια ώρα «πόλεμος» φαίνεται πως έχει ξεσπάσει για τα μέτρα ασφαλείας στο Σκορπιό. Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια Ριμπολόβλεβ ήρθε σε επαφή με το Λιμεναρχείο και ζήτησε να πάρει κάποια μέτρα ασφαλείας για τις ημέρες που θα φιλοξενεί στο Σκορπιό διεθνείς προσωπικότητες, είτε ηθοποιούς του Χόλυγουντ, είτε παγκοσμίου φήμης αθλητές αλλά και πολιτικούς ηγέτες. Εκπρόσωποι της οικογένειας επισκέφθηκαν πριν την καλοκαιρινή περίοδο τη Λευκάδα και συζήτησαν με ιδιοκτήτες των σκαφών – που περιλαμβάνουν τον Σκορπιό στην περιοδεία που προσφέρουν σε τουρίστες – καθώς και με τους ψαράδες αυτές τις νέες ρυθμίσεις και υπήρξε μια συμφωνία ούτως ώστε όλες οι πλευρές να μείνουν ικανοποιημένες.

Ωστόσο, όπως λένε στο protothema.gr άνθρωποι από το Νυδρί και τη Λευκάδα, δυο τρία άτομα, άγνωστο γιατί, άρχισαν να προκαλούν αδικαιολόγητο θόρυβο γύρω από ένα ανύπαρκτο στην ουσία θέμα, απειλώντας το καλό κλίμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ της Λευκάδας και του νέου της γείτονα στο Σκορπιό.


Τα συμφέροντα των δύο τριών ατόμων έρχονται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα των 40 και πλέον οικογενειών που έχουν βρει δουλειά στο Σκορπιό, αλλά και των δεκάδων άλλων που έμμεσα επωφελούνται από την οικογένεια Ριμπολόβλεβ, όπως είναι προμηθευτές, αλλά και εργάτες που ανακαινίζουν το Σκορπιό. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τη δουλειά που έχουν βρει μέσω της οικογένειας Ριμπολόβλεβ αρκετές οικογένειες, ο Ρώσος κροίσος έχει κάνει δωρεές στο Δημαρχείο, στο Νοσοκομείο Λευκάδας, στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ αλλά και στο Λιμεναρχείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν το εργατικό κέντρο Λευκάδας-Βόνιτσας έβγαλε ανακοίνωση-καταγγελία στην οποία ανέφερε πως έχει απαγορευτεί στους ψαράδες να περνούν τον θαλάσσιο χώρο ανάμεσα στο Σκορπιό και το Σκορπίδι.

Πηγή: protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ... ΑΣΙΚ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ... ΑΣΙΚ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ