2015-07-26 01:09:09
Φωτογραφία για Ράνια Κωστάκη: Όλη η αλήθεια για την αποχώρησή της από τον Sfera
Η Ράνια Κωστάκη μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό καθημερινά κρατούσαν παρέα στους ακροατές τους Sfera. Μια ομάδα πολύ επιτυχημένη η οποία είχε αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό που τους άκουγε κάθε πρωί. Ωστόσο όλα τα καλά έχουν και ένα τέλος και η Ράνια Κωστάκη αποχώρησε από τον Sfera. Εμείς επικοινωνήσαμε με την ραδιοφωνική παραγωγό και μας απάντησε ξεκάθαρα σε όλα.

-Έκανες για καιρό μια πολύ επιτυχημένη εκπομπή με τον Γρηγόρη και τον Γιώργο. Πώς είναι οι σχέσεις σας;

«Η σχέση μας ήταν, είναι και θα παραμείνει καταπληκτική!!!Και τον Γρηγόρη και τον Γιώργο τους θεωρώ οικογένεια»

-Τι ήταν αυτό που οδήγησε στο «διαζύγιο» με τον σταθμό;

«Κάνω πρωινές εκπομπές τα τελευταία 11 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξυπνάω καθημερινά στις 5:30 το πρωί. Μετά από 23 χρόνια πορείας στο ραδιόφωνο και έχοντας ξεκινήσει από την βραδινή ζώνη, νομίζω ότι ίσως ήρθε η στιγμή να επιστρέψω ξανά σε αυτή»


-Έχεις βρει νέο σταθμό στην καριέρα σου; Θα σε ακούμε από κάποια άλλη συχνότητα;

«Προς το παρόν το πρώτο πράγμα που θα κάνω, είναι να ξεκουραστώ για λίγες μέρες, χωρίς πρωινά ξυπνήματα και να φορτίσω τις μπαταρίες μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετές προτάσεις και όταν θα υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο να είστε σίγουροι ότι θα είστε από τους πρώτους που θα το μάθετε»

-Δύσκολοι καιροί για όλους. Έχει ακουστεί έντονα πως και ο Sfera κάνει περικοπές.

«Οι καιροί είναι όντως δύσκολοι. Εγώ προσωπικά είχα μια άψογη συνεργασία με τον Sfera και πραγματικά εύχομαι ό,τι καλύτερο!» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ