2015-07-26 12:27:00
Φωτογραφία για Τρόμος στην Τήνο: Καταμαράν με τουρίστες προσάραξε στα βράχια
11.25 Στο καταμαράν επέβαιναν κατά κύριο λόγο τουρίστες, οι περισσότεροι από τους οποίους Ασιάτες, όπως δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai, ένας Έλληνας επιβάτης που παρενέβη τηλεφωνικά.

Ο επιβάτης δήλωσε στην εκπομπή πως πλησίασαν καϊκια και μέχρι αυτή την ώρα βοηθούν τους επιβάτες να βγουν με ασφάλεια από το καταμαράν, με τους περισσότερους να έχουν ήδη εγκαταλείψει επιτυχώς το πλοίο.

Ο επιβάτης δήλωσε ακόμη πως τόνισε πως δεν επικράτησε καθόλου πανικός, με τους Έλληνες να προσπαθούν να καθησυχάσουν τους ξένους τουρίστες.

Ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί προς το παρόν κάποιος τραυματισμός από την συγκεκριμένη περιπέτεια.

11.15Προσάραξε σε αβαθή νερά έξω από το λιμάνι της Τήνου το επιβατηγό ταχύπλοο σκάφος FLYING CAT 4 με 239 επιβάτες και 14 άτομα πλήρωμα, λόγω ομίχλης χωρίς να υπάρξει εισροή υδάτων.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή στο σημείο έσπευσαν άμεσα καΐκια από το νησί προκειμένου να αποβιβάσουν τους επιβάτες του πλοίου στο λιμάνι και να γίνει η αποκόλληση και ρυμούλκηση του FLYING CAT 4.

Ρυμουλκό πλοίο από τη Μύκονο αναμένεται να φθάσει στο σημείο σε περίπου 2 ώρες για να ρυμουλκήσει το FLYING CAT 4 στο λιμάνι προκειμένου να επιθεωρηθεί από κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων.

φωτο από το newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ