2015-07-26 14:10:05
Φωτογραφία για Η super lux «καρδιά του λιονταριού» χτυπάει στο Ιόνιο
Μια θαλαμηγός με... καρδιά λιονταριού «αλωνίζει» στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου. Είναι η «Lionheart», η πλωτή βίλα 63 μέτρων του «σερ της μόδας», όπως αποκαλούν τα διεθνή media τον Φίλιπ Γκριν, έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Βρετανία.

Ο Γκριν, ιδιοκτήτης της εταιρίας Arcadia Group, που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τις φίρμες Topshop και BHS, θεωρείται δικαίως ο «αυτοκράτορας της φτηνής ένδυσης» στην Αγγλία, καθώς διαθέτει χιλιάδες καταστήματα ρούχων και η περιουσία του ξεπερνάει, όπως εκτιμάται, τα 5 δισεκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Μεγάλος fan της χώρας μας, ο Γκριν έρχεται κάθε χρόνο μαζί με τη γυναίκα του, την Τίνα, η οποία έλκει την καταγωγή της από τη Νότιο Αφρική και έχει ενεργό ρόλο στις επιχειρήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Ιόνιο από το Μονακό, όπου διατηρεί πολυτελή έπαυλη, και το βράδυ της Δευτέρας εθεάθη να κάνει τις βόλτες του στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο στην Κεφαλλονιά
. Ντυμένοι απλά, αφού βρίσκονται σε διακοπές, πλην όμως κομψά, μια και ξέρουν τη μόδα απέξω και ανακατωτά, ο Φίλιπ Γκριν, που διαθέτει τον βρετανικό τίτλο του σερ, και η γυναίκα του, Τίνα φαίνονταν να απολαμβάνουν τον περίπατό τους. Μαζί τους ήταν και η κόρη τους, Κλόε, η οποία είναι celebrity στη Βρετανία και απασχολεί συχνά τα φώτα της δημοσιότητας με τους έρωτές της. Μια εποχή ακουγόταν ότι

έτρεχε κάτι με εκείνην και τον Τζιμπρίλ Σισέ, αργότερα εμφανίστηκε στο ριάλιτι «Made in Chelsea», όπου συμμετείχε επίσης ο πρώην σύντροφός της Ολι Λοκ, ενώ πέρυσι είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον πρώην άντρα της Τζένιφερ Λοπέζ, Μαρκ Αντονι.

Στο Φισκάρδο, ο σερ Φίλιπ Γκριν με την Τίνα και την Κλόε κάθισαν στο Le Passage, ένα όμορφο μπαράκι, όπου απόλαυσαν δροσερά κοκτέιλ, κερδίζοντας τους πάντες με την απλότητά τους. Την επόμενη μέρα αναχώρησαν για νέους προορισμούς με το «Lionheart», το οποίο -παρεμπιπτόντως- διαθέτει έξι σουίτες, τζακούζι και πισίνα προκειμένου να μπορεί να φιλοξενεί άνετα διάσημους φίλους της οικογένειας όπως η Κέιτ Μος.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ