2015-07-26 16:47:47
Φωτογραφία για ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! *VIDEOS*
Σύμφωνα με πληροφορίες του "gazzetta.gr", o 19χρονος Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον ατζέντη του Αχμέτ Μπουλούτ.

Το όνομα του Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν από τις αρχές Ιουλίου βρισκόταν στην ατζέντα των ερυθρόλευκων, όπως σας είχαμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Ο... «Πάτο της Τουρκίας», όπως τον αποκαλούν, αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το τουρκικό ποδόσφαιρο σε αυτή την ηλικία, όντας ο κυριότερος εκπρόσωπος της «nouvelle vague» στη γειτονική χώρα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στα 19 του αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της τουρκικής Super Lig, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στη σεζόν που ολοκληρώθηκε τόσο με τη φανέλα της Γκαζιάντεπσπορ, όσο και της Καϊσερί Ερτζίγεσπορ.

Εκπροσωπείται από τον Αχμέτ Μπουλούτ, έναν από τους ικανότερους Τούρκους ατζέντηδες. Το πελατολόγιο του μάλιστα περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Αρντά Τουράν και Εμρέ Μπελόζογλου.


Τις τελευταίες μέρες παρατηρήθηκε έντονη δραστηριότητα από πλευράς Ολυμπιακού, με τους νταμπλούχους Ελλάδας σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας να τα βρίσκουν σε όλα με την ομάδα της Καισάρειας αλλά και με τον ύψους 1.86 νεαρό φορ.

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του Τσαγκλαγιάν θα είναι τριετές με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 400.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Ο διεθνής με τη U-19 της Τουρκίας, εκτός απροόπτου αναμένεται να βρίσκεται αύριο στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζερ του προκειμένου να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ