2015-07-26 22:27:08
Φωτογραφία για Έβγαλαν «λαβράκια» - Βρέθηκε ολόκληρο super market με ναρκωτικές ουσίες.
Ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του και αύριο αναμένεται να απολογηθούν στην Ανακρίτρια Τρικάλων Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ, η νομότυπη έρευνα  που διεξήχθη στις οικίες των 2 συλληφθέντων που ήρθαν από την Καβάλα, με  δίκυκλη μοτοσικλέτα, προκειμένου να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ στην ορεινή περιοχή των Αντιχασίων έχοντας μαζί τους ποικιλία ναρκωτικών ουσιών.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καβάλας σε συνεργασία με αξιωματικούς της Ασφάλειας Τρικάλων στις οικίες του 39χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας και του 37χρονου συνεπιβάτη στην Καβάλα, έβγαλαν «λαβράκια» καθώς βρέθηκε  ολόκληρο …super market με ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα στην οικία του 39χρονου οι Αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν περίπου 27γραμμάρια χασίς, 40 γραμμάρια ναρκωτικό  «σοκολάτας», 100 γραμμάρια παχύρευστο υγρό χασισέλαιο, ενώ είχε τοποθετήσει στην βεράντα του και 4 γλάστρες με δενδρύλλια ινδικής κάνναβης.

Στην οικία του 37χρονου συνεπιβάτη βρέθηκαν περίπου 80 γραμμάρια χασις,30 γραμμάρια ναρκωτικό «σοκολάτας».

Οι 2 συλληφθέντες κάμπερς οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων όπου η Εισαγγελέας άσκησε εις βάρος τους  ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε αύριο να απολογηθούν στην Ανακρίτρια Τρικάλων και στην συνέχεια επέστρεψαν στα Κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ