2015-07-27 22:37:58
Φωτογραφία για Διαμαρτυρία κατοίκων για την αναβολή της επαναδρομολόγησης της ακτοπλοϊκής γραμμής Ιθάκη – Σάμη – Πάτρα
Η ακύρωση της επαναδρομολόγησης της ακτοπλοϊκής γραμμής Ιθάκη – Σάμη – Πάτρα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και έβγαλε στο δρόμο τους κατοίκους της Σάμης, οι οποίοι απο νωρίς το βράδυ πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία για το θέμα του καραβιού.

Όπως πληροφορείται το tempo24.gr, σε ανακοίνωσή τους οι φορείς και οι κάτοικοι τονίζουν:

"Εμείς οι φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Σάμης,  παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες, τις εξελίξεις, γύρω από την επαναδρομολόγηση  της ακτοπλοϊκής γραμμής,  Ιθάκη – Σάμη – Πάτρα και διαπιστώνοντας ότι   η υπόθεση οδηγείται σε ναυάγιο, καλούμε  τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Σάμης, σήμερα Δευτέρα 27/7 και ώρα 20.00 σε  συγκέντρωση διαμαρτυρίας , στη κεντρική πλατεία της  Σάμης.

Με τη παρούσα ανακοίνωση, καλούμε στη συγκέντρωσή μας και όλους τους θεσμικούς φορείς  ( πολιτικούς και  κοινωνικούς ) του νησιού μας και ζητούμε απ’ αυτούς τη στήριξή τους και την ενεργοποίησή τους, στον  αγώνα, για την επαναδρομολόγηση της γραμμής".

Η αγανάκτηση όλων είναι έντονη και ζητούν άμεσα να ξεκινήσει και πάλι το πλοίο στην καθιερωμένη γραμμή της Πάτρας – Σάμης.

Η τελική απόφαση, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, αναμένεται να ληφθεί την ερχόμενη Παρασκευή οπότε και θα συνεδριάσει το Συμβούλιο Ακτοπλοικών συγκοινωνιών υπό τον αναπληρωτή Υπουργό ναυτιλίας κ. Δρίτσα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ