2015-07-28 16:51:31
Φωτογραφία για Πάμε για κραχ στο νοσοκομείο Λαμίας εάν δεν έρθει σύντομα Διοικητής
«Ζούμε μια κατάρρευση» δήλωσε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ περιγράφοντας μέσα από τα αναλυτικά γεγονότα του Σταρ τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της υγείας.

Σχεδόν όλα τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων, με ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή, δημιουργώντας σοβαρά και αρνητικά δεδομένα για τους πολίτες.

Το διοικητικό κενό στο νοσοκομείο Λαμίας ενέτεινε την ήδη προβληματική κατάσταση, διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν παραγγελίες ούτε για τα στοιχειώδη.

Αν δεν τοποθετηθούν σύντομα διοικητές η κατάσταση θα γίνει πολύ σοβαρή σύμφωνα με τον κ. Νέστορα Αντωνίου.

Ο Διοικητής παρενέβη στο δελτίο μετά το ρεπορτάζ του Σταρ για το νοσοκομείο Καρπενησίου και τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψη παθολόγου.

Ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Καρπενησίου είναι και ο μοναδικός παθολόγος τις ημέρες αυτές αφού ο δεύτερος γιατρός πήρε άδεια.


Η προσπάθεια του διοικητή της 5ης ΥΠΕ να λύσει το πρόβλημα έπεσε στο κενό.

Ο παθολόγος από το νοσοκομείο Χαλκίδας μόλις πληροφορήθηκε την μετακίνησή του στο Καρπενήσι δήλωσε ασθένεια.

Χωρίς αποτέλεσμα και η δεύτερη απόπειρα. Οι πιέσεις ήταν τόσο έντονες ώστε ο γιατρός από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γρανίτσας να επιστρέψει μέσα σε τρεις ημέρες στην θέση του.

Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστορας Αντωνίου αναφερόμενος στα όσα είπε ο Δημήτρης Καρατσίκης μίλησε για ηρωισμό ενώ ανακοίνωσε την πρόσληψη επικουρικών γιατρών μετά το κονδύλι που ενέκρινε το υπουργείο Υγείας.

Εμφανίσθηκε αισιόδοξος μάλιστα ότι τα κίνητρα που δόθηκαν στους γιατρούς από τον υπουργό θα έχουν αποτέλεσμα και στις επόμενες προκηρύξεις θα υπάρχει ενδιαφέρον ώστε τα κενά να καλυφθούν άμεσα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ