2015-07-28 17:05:32
Φωτογραφία για «ΚΑΡΦΙ» ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΓΙΑ... ΡΟΝΑΛΝΤΟ
Ο Ζοσέ Μουρίνιο πιστεύει πως ο Εντέν Αζάρ έκανε καλύτερη χρονιά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο την περασμένη σεζόν και θεωρεί πως πρέπει να βρίσκεται στους τρεις κορυφαίους του κόσμου.

«Ο Μέσι κατέκτησε το τρεμπλ. Κέρδισε τρεις διοργανώσεις και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Έκανε μια εξαιρετική σεζόν τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του. Δεν μου αρέσουν οι παίκτες ή οι προπονητές που κατακτούν τίτλους μεμονωμένα χωρίς τις ομάδες τους» είπε ο Μουρίνιο στην Daily Express ερωτηθείς για το ποιον θεωρεί επικρατέστερο για την Χρυσή Μπάλα και συμπλήρωσε:

«Φέτος ναι ο Εντέν ήταν καλύτερος από τον Κριστιάνο, παρόλο που ήταν και εκείνος φανταστικός. Σκόραρε πάρα πολλά γκολ πέρυσι αλλά ο Εντέν έκανε μια εκπληκτική σεζόν και ψηφίστηκε στους 10 καλύτερους παίκτες της Ευρώπης αν και εγώ θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι στους 3 καλύτερους. Ο Αζάρ είναι ο καλύτερος παίκτης της Αγγλίας. Ακόμα και η Ομοσπονδία τον ανακήρυξε καλύτερο παίκτη της χρονιάς. Και εφόσον η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο δεν βρίσκω λόγο να μην είναι ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ