2015-07-28 18:50:40
Φωτογραφία για Ταφόπλακα στο δήμο περάματος Πειραιά με δάνειο ύψους 2.250.000 ευρώ
Η νέα Δημοτική Αρχή παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες της και δεσμεύσεις απέναντι στο Περαμαϊκό λαό συνεχίζει το ίδιο αντιλαϊκό έργο από εκεί που το άφησαν οι προηγούμενες διοικήσεις, ακολουθώντας τη ίδια πεπατημένη.

Η παράταξη μας «Νέοι Άνθρωποί-Νέα Πορεία» και εγώ προσωπικά παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και στις θέσεις μας. Θέσεις που αν και έγιναν δεκτές προεκλογικά από τη νέα Δημοτική Αρχή, τελικά δε κατέστει δυνατή η εύρεση ενός κοινού τόπου. Βασικές αδιαπραγμάτευτες θέσεις μας ήταν ο έλεγχος της οικονομικής κατάστασης του Δήμου και η απόδοση τυχών ευθυνών καθώς και το να μην προβεί ο Δήμος μας σε νέο δανεισμό.

Η σύναψή νέου δανείου ύψους 2.250.000 € από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων είναι λανθασμένη επιλογή και οδηγεί σε αδιέξοδη πολιτική. Ουσιαστικά, λοιπόν θα έχουμε ένα δάνειο «κοινωνικού χαρακτήρα» που θα διατεθεί για την αποπληρωμή οφειλών του δήμου σε προμηθευτές από παρελθόντα έτη. Η λήψη ενός τέτοιου δανείου αντί να λύσει το πρόβλημα θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις στο δήμο, η διοίκηση του οποίου με τις περικοπές που γίνονται είναι αμφίβολο αν καταφέρει να ανταποκριθεί και να αποπληρώσει ακόμη και τις μηνιαίες υποχρεώσεις της.


Ακολουθώντας την ίδια πολιτική των δανειοδοτήσεων, που είχε ο Δήμος μας μέχρι σήμερα, δεν δημιουργούμε προϋποθέσεις ανάπτυξης και άσκησης κοινωνικής πολιτικής.

Θα είμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους πολιτικές που ουσιαστικά δεν οδηγούν σε επίλυση των οξύτατων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η λειτουργία του Δήμου αλλά τα οξύνει σε βαθμό επικίνδυνο για τον Δήμο μας και συνεπώς για όλους τους συμπολίτες μας.

Τερζής Β. Θεόδωρος

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης

«Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πορεία» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ