2015-07-30 12:02:06
Φωτογραφία για ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ... ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ
O Νίκολα Μιλουτίνοφ βρέθηκε την Τρίτη 28/7 στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, εκμεταλλευόμενος το ρεπό που είχε από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Σερβίας.

Ο νεοαποκτηθείς σέντερ των πρωταθλητών Ελλάδας είναι στις επιλογές του προπονητή του Παναθηναϊκού και ομοσπονδιακού τεχνικού των “Αετών”, Αλεξάντρ Τζόρτζεβιτς και μιλώντας στη “Νovosti” αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον “Σάλε”.

Αναλυτικά είπε:

“Θα είμαστε αντίπαλοι, μόνο όταν αρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Προς το παρόν απλά με συνεχάρη για τη μεταγραφή. Σκεφτόμαστε μόνο την Εθνική. Το βασικό ζητούμενο είναι να προετοιμαστούμε αγωνιστικά και πνευματικά. Η ομάδα είναι υπερπλήρης και η θέση του σέντερ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Είναι ωραίο να έχεις τέτοιον ανταγωνισμό, ιδιαίτερα όταν είσαι ο πιο μικρός. Πιστεύω πως τελικά και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς θα καταφέρει να είναι μαζί μας”.

Αναφερόμενος στο ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα είπε: “Όλα έγιναν με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο, αλλά δεν πρόλαβα να γνωρίσω καλά την Αθήνα. Οι άνθρωποι της ομάδας με συνάντησαν στο αεροδρόμιο, πέρασα από ιατρικές εξετάσεις και μίλησα σε κάποιος Έλληνες δημοσιογράφους”.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ