2015-08-01 00:36:05
Φωτογραφία για Οι 10 καλύτερες πόλεις του κόσμου για ραντεβού...
Τα ραντεβού είναι μια πάρα πολύ άβολη στιγμή, μπορεί να κυλήσει εξαιρετικά και να είναι και οι δύο χαρούμενοι αλλά μπορεί να μην πάει και τόσο καλά και να κάνει και τους δύο να νιώσουν άβολα.

Το «TimeOut.com» διεξήγαγε έρευνα, η οποία επικεντρώνεται στα ραντεβού και ανακάλυψε πως μόνο στο 40% των περιπτώσεων υπάρχει και δεύτερο. Επιπλέον, το 28% αυτών καταλήγει σε αποτυχία, ενώ το 21% σε αμήχανα αντίο.

Οι πιθανότητες του να βρει κανείς την πραγματική αγάπη και μία σχέση που μπορεί να διαρκέσει μετά το πρώτο ραντεβού είναι μόλις 12%.

Η ιστοσελίδα, λοιπόν, θέλοντας να βοηθήσει τους χρήστες της να βρουν την αγάπη ξεκίνησε έρευνα για να ανακαλύψει τις καλύτερες πόλεις για ραντεβού και τις βρήκε.

Μετρώντας αντίτροφα αυτές είναι οι πόλεις του πλανήτη που έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό.

Τόκιο

Εκεί, οι ρυθμοί αλλάζουν όλα στο ραντεβού κυλούν πιο αργά. Αν ανήκεις σε πολιτισμό της Δύσης και βγαίνεις με Γιαπωνέζο θα καταλάβεις πως ακόμα και το άγγιγμα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα. Πρέπει να «χτίσεις» τη σχέση μέσα από πολλά ραντεβού. Φυσικά αυτό έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του άλλου, ωστόσο είναι κοινώς αποδεκτό.


Λος Αντζελες

Τα φώτα πέφτουν επάνω στο Λος Αντζελες και όχι άδικα. Σε αυτή την πόλη οι γυναίκες θέλουν τους άνδρες να δουλεύουν στη βιομηχανία του θεάματος και οι άνδρες τις γυναίκες στη μόδα.

Αν τυχόν βρεθείτε εκεί αφεθείτε στην αύρα της πόλης και αν τυχόν εργάζεστε σε κάποιον από τους παρακάνω τομείς θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί.

Σίδνεϊ

Αν και είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων δηλώνει περήφανο που είναι χωρίς σύντροφο το Σίδνεϊ είναι η πόλη που ενδείκνυται να ψάξεις για ραντεβού. Οι κάτοικοι που συμμετείχαν στην έρευνα περιέγραψαν την πόλη ως έναν κοραλλιογενή ύφαλο με εξωτικές προοπτικές.

Νέα Υόρκη

Οι Νεοϋορκέζοι κάνουν την διαφορά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους και δηλώνουν πως βρίσκουν τα ραντεβού τους χάρις την τεχνολογία.

Αν και το 45% δηλώνει «θλιμμένοι singles», τα δύο φύλα περιγράφουν την πόλη τους με τελείως διαφορετικό τρόπο σχετικά με τα ραντεβού. Οι άνδρες παρουσιάζουν ως ένα «λιβάδι γεμάτο ευκαιρίες», ενώ οι γυναίκες ως μια συνεχή μάχη.

Λονδίνο

Η βρετανική προφορά τρελαίνει τους περισσότερους ανθρώπους κάνοντας την μία από τις πιο σέξι του πλανήτη.

Εδώ οι άνδρες ψάχνουν και πάλι (όπως στο Λος Αντζελες) γυναίκες από το χώρο της μόδας, ενώ οι γυναίκες δείχνουν προτίμηση σε καλλιτέχνες.

Σικάγο

Το Σικάγο βρίσκεται στο μέσο της λίστας και σαν τη Νέα Υορκη, οι άνδρες βρίσκουν την πόλη τους γεμάτη με ευκαιρίες σε αντίθεση με το αντίθετο φύλο.

Οι γυναίκες παρουσιάζονται αρκετά ικανοποιημένες από τα ραντεβού τους και προτιμούν τραπεζίτες ή οικονομολόγους.

Πεκίνο

Εδώ όλα κινούνται γρήγορα, πολύ γρήγορα. Αν βιάζεστε να παντρευτείτε ετοιμάστε βαλίτσα και μετακομίστε στην πρωτεύουσα της Κίνας. Ο γάμος μπορεί να έρθει ακόμα και στον τρίτο ραντεβού.

Ενα ακόμα χαρακτηριστικό είναι πως οι περισσότεροι πιστεύουν πως δεν είναι κακό να βγαίνεις και με άλλους ακόμα και στο 6ο ραντεβού.

Αυτό, πάντως, που επιθυμούν και άνδρες και γυναίκες είναι το έτερον τους ήμισυ να ασχολείται με τον οικονομικό κλάδο.

Κουάλα Λουμπούρ

Ποιος το περίμενε πως η Κουλά Λουμπούρ θα ήταν τρίτη στη λίστα με τις καλύτερες πόλεις για ραντεβού.

Οι άνδρες, εδώ, θέλουν τις γυναίκες τους εργατικές, με την πλειονότητα να επιθυμεί και πάλι τον οικονομικό τομέα. Από την άλλη οι γυναίκες δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο τύπο καριέρας για τους άνδρες που επιθυμούν.

Μελβούρνη

Αν μένετε στην Αυστραλία, η Μελβούρνη είναι κατάλληλη πόλη για εσάς που ψάχνετε τον έρωτα. Μπορεί να αποτελεί μια από τις πιο ακριβές πόλεις του κόσμου,είναι, όμως, αρκετά βιώσιμη.

Οι άνθρωποι εργάζονται σκληρά για να πετύχουν και να έχουν οικονομική άνεση.

Αυτοί είναι, ίσως, παράγοντες που δίνουν τη δυνατότητα για περισσότερες επιλογές διασκέδασης και ρομαντισμού.

Παρίσι

Το Παρίσι είναι η πόλη που «φωνάζει» ρομαντισμό. Είναι δύσκολο να την επισκεφτεί κάποιος και να μην γίνει αποδέκτης φλερτ.

Αν αναλογιστεί δε κανείς πως κάποιοι θεωρούν την γαλλική προφορά μια από τις πιο σέξι του πλανήτη, οι περισσότεροι φτάνουν στην πόλη του φωτός ψάχνοντας την αγάπη και μπορούν να την βρουν.

Οι Παριζιάνοι πιστεύουν πως ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις κάποιον είναι να βγεις έξω και να διασκεδάσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΣΑΜΠΡΑΝΟ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΣΑΜΠΡΑΝΟ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ