2015-08-01 08:44:18
Φωτογραφία για Κοντά στο διαζύγιο γνωστό ζευγάρι της showbiz
Κοντά στο διαζύγιο βρίσκεται το γνωστό ζευγάρι μετά από 8 χρόνια γάμου και δύο παιδιά. Ο λόγος για την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly, η γνωστή θεατρολόγοςμεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της αλλά και αποκαλύψεις πουυ αφορούν την προσωπική της ζωή

“Είμαστε σε μία φάση που προσπαθούμε να δούμε αν έχουμε κάποιο κοινό σημείο για να καταφέρουμε να μείνουμε μαζί, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως είμαστε και οι δύο πάρα πολύ ανεξάρτητοι άνθρωποι και, για να μπορέσει να συμβεί αυτό, πρέπει να σέβεται ο ένας την ελευθερία του άλλου”.

Το τελευταίο διάστημα ζουν σε διαφορετικά σπίτια και η Μαριλένα εξηγεί: “Εκ των πραγμάτων, γιατί ο Κωνσταντίνος είναι στη Μύκονο λόγω της δουλειάς του στο “4711” κι εγώ στην Αθήνα εξαιτίας των παιδιών και των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Το χειμώνα μέναμε μαζί. Θα δούμε τι θα γίνει από τον Σεπτέμβριο.”


Διαβάστε μέρος της συνέντευξής της:

Έχεις κάνει έρωτα με άλλον άντρα το διάστημα του γάμου σου;

Μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά επειδή είμαι Κριός και δεν μπορώ να κρυφτώ, όταν έρθει η ώρα να ολοκληρώσω μια σχέση, θα πάρω διαζύγιο. Είμαι πιστή. Τα φαινόμενα απατούν.

Δεν έχεις απατήσει ποτέ;

Τον άντρα μου δεν τον έχω απατήσει ποτέ. Το έχω κάνει στο παρελθόν σε κάποιες άλλες σχέσεις μου, αλλά όταν αυτές όδευαν πια προς το τέλος του. Στην ουσία είχαν λήξει, αλλά δεν είχαμε πει το "γεια" επισήμως.

Έχεις φλερτάρει με γυναίκες;

Με έχουν φλερτάρει γυναίκες. Επειδή είμαι μονίμως ερωτευμένη με άντρα, δεν έχει τύχει να υπάρξει ανοιχτό το παράθυρο της πιθανότητας.

Είχες ποτέ σχέση με bisexual;

Αρκετές. Εν γνώσει μου είχα σχέση με τρεις. Δεν μου το είχαν πει από πριν, αλλά μου το αποκάλυψαν στην πορεία. Οι bisexuals είναι καλύτεροι στο σεξ γιατί είναι ανοιχτοί σε εμπειρίες. Αυτό έχει να κάνει με τη χημεία. Δεν έχουν κόμπλεξ όσον αφορά τη θηλυκή και την αρσενική τους πλευρά. Ένας αυστηρά straight άντρας δεν θα κάτσει να συζητήσει για μόδα, για τέχνη ή θέατρο. Οι ταμπελίτσες είναι εξαιρετικά βαρετές.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ