2015-08-01 10:43:06
Φωτογραφία για Αστυνομία μόδας: Ο Βαρουφάκης πήγε στη Βουλή με το «ψυχεδελικό» πουκάμισο
Φαίνεται πως το καλοκαίρι έχει επηρεάσει για τα καλά τον Γιάνη Βαρουφάκη που εμφανίστηκε στη Βουλή με ένα εμπριμέ πουκάμισο, σαν αυτά που φορούσαν τη δεκαετία του ’60.

Το πουκάμισο του τέως υπουργού Οικονομικών κατάφερε να κλέψει την παράσταση. Ίσως η συγκεκριμένη εμφάνιση του είναι η πιο εκκεντρική από όλες όσες έχει κάνει, ακόμα και από εκείνη στην Αγγλία με το δερμάτινο παλτό. Τότε η Δανάη Στράτου είχε δηλώσει πως ο σύζυγος της είναι πολύ στυλάτος και έχασε τη βαλίτσα του στο αεροδρόμιο.

Διαβάστε τι είπε ο Τσίπρας για το πουκάμισο 

«Ο κ. Βαρουφάκης μπορεί να έχει κάνει λάθη, όπως όλοι μας. Μπορεί να έχει ευθύνες. Μπορείτε να τον κατηγορείτε όσο θέλετε για το πολιτικό του σχέδιο για τις δηλώσεις που έκανε για το ότι δεν φοράει καλόγουστα πουκάμισα και για το ότι πηγαίνει και κάνει διακοπές στην Αίγινα! Μπορείτε να τον κατηγορείτε γι’ αυτά δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε όμως ότι είναι λαμόγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, καθώς προφανώς η γλώσσα του πειθάρχησε στην έκπληξη που και ο ίδιος ένιωσε βλέποντας την ενδυματολογική «άποψη» του πρώην συμβούλου του.
koolnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ