2012-05-07 07:25:43
Φωτογραφία για Ευ. Βενιζέλος: «Το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε ως σήμερα, τελείωσε»
Εκτός Βουλής τα μισά κορυφαία στελέχη! Η «Χρυσή Αυγή» πάνω από το ΠΑΣΟΚ σε δυο περιφέρειες!«Το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε ως σήμερα τελείωσε. Απαιτείται νέα Ιδρυτική Διακήρυξη» παραδέχθηκε χθες στη σύσκεψη με τα (έως τώρα) κορυφαία στελέχη του κόμματός του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.Το έως πρόσφατα πανίσχυρο κόμμα που κυβέρνησε τον περισσότερο χρόνο μετά τη μεταπολίτευση στη χώρα κυριολεκτικά κατέρρευσε στις κάλπες, ενώ τα πιο δύσκολα βρίσκονται ίσως μπροστά τους.

Η συμμετοχή ή όχι στην κυβέρνηση, για παράδειγμα - και σε ποια κυβέρνηση - αναμένεται να διχάσει το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ και να του δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα συνοχής. Ήδη στη χθεσινοβραδυνή σύσκεψη διαφώνησαν με την πρόταση που κατέθεσε ο Ευ. Βενιζέλος τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος, όσο και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που αρχικά φλέρταραν με τη διεκδίκηση της ηγεσίας.

Πάνω, ωστόσο, από τα μισά - λεγόμενα - κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, θα μείνουν εκτός Βουλής, άρα ουσιαστικά η σημερινή ηγετική ομάδα παύει να υπάρχει. Επιπλέον, μια δεύτερη εκλογική ήττα θα βαρύνει το κλίμα και για το νέο αρχηγό του κόμματος, χωρίς να μπορεί σε μια τέτοια περίπτωση να αποκλειστεί και η διάσπαση.

http://www.real.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ