2012-05-07 07:48:02
Φωτογραφία για BECKAM'S: Το στιλ τους με το πέρασμα των χρόνων
Αναδρομή στο στιλ του διάσημου ζευγαριού. Είναι από τα διασημότερα και αναμφισβήτητα το πιο stylish ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz. Ο λόγος φυσικά για τους David και Victoria Beckham oι οποίοι έχουν καταφέρει κάθε εμφάνισή τους να αποτελείfashion statement και συγχρόνως να αντιγράφεται από άντρες και γυναίκες.

Ήταν όμως πάντα υπερστιλάτοι και υπερμοδάτοι ή το στιλ τους εξελίχθηκε με το πέρασμα των χρόνων όπως και η ιδανική(;) τους σχέση;

Το fashion icon και πλέον και fashion designer Victoria, γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας του '90 ως τραγουδίστρια του διάσημου γυναικείου group Spice Girls. Μπορεί τα μέλη του να γνώρισαν δόξα και να έβγαλαν λεφτά με το τσουβάλι, αλλά ποτέ δεν έλαβαν καλές κριτικές ούτε για τις φωνές τους, ούτε για τα τραγούδια τους αλλά ούτε και για το ντύσιμό τους. Το στιλ τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότεροtrash καθώς επέλεγαν να φορέσουν ό, τι πιο ανεκδιήγητο και προκλητικό υπήρχε! Τα χρόνια πέρασαν, το συγκρότημα διαλύθηκε, τα μέλη του πήραν το δρόμο τους και η Victoria τον δικό της: αυτόν τουαψεγάδιαστου στιλ
. Ήδη από την εποχή που ερωτεύτηκε τον άντρα της ζωής της, όπως αποδείχθηκε,David, το ντύσιμό της άρχισε να αλλάζει αισθητά προς το καλύτερο και σαφώς σεμνότερο ενώ πλέον από πολλούς θεωρείται η απόλυτη ιέρεια της μόδας.

Από την άλλη, ο διάσημος και ωραίος David, ο οποίος είναι ίσως και η αιτία ενασχόλησης του γυναικείου φύλου με το ποδόσφαιρο, δε θύμιζε σε τίποτα τον εντυπωσιακό και πάντα καλοντυμένο άντρα που θαυμάζουμε σήμερα. Στα πρώτα του βήματα ήταν ντροπαλός και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η δουλειά του και τίποτα άλλο. Δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο βήμα για τη γνωριμία τους το έκανε η Victoria, η οποία τότε ήταν πολύ πιο διάσημη από τον ίδιο. Ακολούθησε ο έρωτας, ο γάμος, τα παιδιά και φυσικά ηαλματώδης στιλιστική εξέλιξη του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Χαρακτηριστικό του Beckham, αποτελούν και οι αμέτρητες αλλαγές στα μαλλιά του. Πότε με ξανθές (του το συγχωρήσαμε αλλά να μην επαναληφθεί) ανταύγειες, πότε με mohican κούρεμα, πότε ξυρισμένος γουλί και πότε με φράντζα, είχε το χάρισμα να συζητιέται πολύ περισσότερο η εμφάνισή του από τις επιδόσεις του στο ποδόσφαιρο.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του διάσημου ζευγαριού ήταν η τάση του να ντύνεται σετ! Δερμάτινο παντελόνι ηVic; Δερμάτινο και ο David! Επίσημο φόρεμα η Vic; Επίσημο κοστούμι στις ίδιες αποχρώσεις και ο David! Και μπορεί οποιοσδήποτε άλλος να φαινόταν σαν καρικατούρα, αλλά οι συγκεκριμένοι είχαν πάντα την ικανότητα να φαίνονται κομψοί και σικ.
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ