2015-08-02 11:28:04
Φωτογραφία για ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ... ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ Ο ΕΡΝΑΝΙ *VIDEO HIGHLIGHTS*
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζόρζε Ερνάνι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, ωστόσο, έπαιξε κανονικά στο χθεσινό φιλικό της Πόρτο με τη Βαλένθια στο «Colónia Cup» και είχε πολύ καλή παρουσία!

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής που... προβάρει τα ερυθρόλευκα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 66’, αντικαθιστώντας τον Μπραχίμι στο 66’. Ωστόσο, ακόμα και σε αυτό το μικρό διάστημα που έπαιξε, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και πως πρόκειται για πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, είχε συμμετοχή σε δύο πολύ καλές στιγμές των «δράκων»: Στο 72’ έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον αμαρκάριστο Ιμπουλά, αλλά η κεφαλιά του πέρασε έξω, ενώ στο 74’ εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ωστόσο η μπάλα από την κεφαλιά του Αντρέ Σίλβα, πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ερνάνι αποδεικνύει πως είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ωστόσο στους «δράκους» δεν πρόκειται να βρει πολύ χρόνο συμμετοχής, αφού στα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας, είναι 4η λύση, ενώ και ο ίδιος θέλει να πάει κάπου που να παίζει και να νιώθει χρήσιμος.

Για την ιστορία, η Πόρτο νίκησε τη Βαλένθια 5-4 στα πέναλτι, με σούπερ εμφάνιση του Ίκερ Κασίγιας Δείτε τα highlights της αναμέτρησης :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ