2015-08-02 14:23:07
Φωτογραφία για Πρωτοβουλία για την αναβάθμιση της ΔΕΘ
Την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας ώστε η ΔΕΘ-HELEXPO A.E. να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για να λειτουργήσει πραγματικά ως αναπτυξιακό εργαλείο του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης προτείνει στο γραφείο του πρωθυπουργού η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε η ίδια κατά την παρουσία της στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ-HELEXPO A.E., εν όψει της επετειακής 80ής Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνεται από τις 5 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου 2015.

«Έγκαιρα κατέθεσα στο γραφείο του Πρωθυπουργού τις σκέψεις μου, για τις δυνατότητες που έχει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, να μετεξελιχθεί και να αποτελέσει ένα σημαντικό όχημα επιτάχυνσης της οικονομικής ανάπτυξης, όχι μόνον της Θεσσαλονίκης, αλλά ευρύτερα της Βορείου Ελλάδος και, γιατί όχι, της ΝΑ Ευρώπης".

Αυτό είπε η κ. Τσαρουχά και έκανε λόγο για δημιουργία νέων συνθηκών ανάπτυξης του διεθνούς εμπορίου και της εξωστρέφειας για τις ελληνικές επιχειρήσεις, οργάνωση μιας στοχευμένης επικοινωνιακής καμπάνιας και αναζήτηση συλλογικών δράσεων και πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν την επισκεψιμότητα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν λεπτομέρειες για τη διοργάνωση της Διεθνούς Εκθέσεως, την προσέλκυση νέων επιχειρήσεων και την αναζήτηση δράσεων με στοχευμένη επικοινωνιακή καμπάνια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ