2015-08-02 21:34:07
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ : ΔΕΙΞΑΜΕ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ
Πολύ καλή χαρακτήρισε ο Νταβίντ Φουστέρ την μέχρι στιγμής εικόνα του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ειδικότερα στα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους.

«Η προετοιμασία ήταν καλή μέχρι στιγμής, μας έχει μείνει ένα τρίτο παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα και σε αυτό», τόνισε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ στην κάμερα του Olympiacos TV για τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φέγενορντ και την φετινή προετοιμασία των ερυθρόλευκων:

Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία. Μια πολύ καλή και πειστική εμφάνιση, αλλά και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

«Ήταν πολύ καλή η εικόνα μας πραγματικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι από αυτή την ομάδα, η οποία είναι μια ομάδα με καλή ποιότητα, που ξεκινάει σε μια βδομάδα το πρωτάθλημα και εμείς δείξαμε μια καλή εικόνα σαν ομάδα».


Η πίεση και η ταχύτητα είναι στοιχεία τα οποία είναι αυτά ζητάει ο κ. Σίλβα στο γήπεδο;

«Δουλέψαμε ειδικά την πίεση για τον συγκεκριμένο αγώνα. Πιέσαμε ψηλά και καταφέραμε να βρούμε την ομάδα τους σε αντεπιθέσεις και πιστεύω ότι ήταν ένα σημαντικό στοιχείο για το παιχνίδι μας σήμερα».

Μένει ένα φιλικό στην Ολλανδία, πριν ο Ολυμπιακός επιστρέψει στην Ολλανδία για να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία του. Ποιες οι εντυπώσεις από την προετοιμασία μέχρι στιγμής;

«Πιστεύω η προετοιμασία είναι καλή. Παίξαμε δυο παιχνίδια στην Ολλανδία και πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Μας έχει μείνει ένα τρίτο παιχνίδι, οπότε πρέπει να τα δώσουμε όλα έτσι ώστε να τα πάμε καλά και σε αυτό το ματς και να γυρίσουμε στην Αθήνα ευχαριστημένοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ