2015-08-03 21:41:20
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος για την πρόκριση με Μπριζ
Πανέτοιμος για να πάρει την πρόκριση για τα play off του Champions League... είναι ο Παναθηναϊκός, που αναχωρεί αύριο για το Βέλγιο όπου την Τετάρτη το βράδυ θα αντιμετωπίσει τη Μπριζ στη ρεβάνς του νικηφόρου 2-1 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν απόψε την προετοιμασία τους χωρίς κανένα πρόβλημα, πλην των γνωστών με τους τραυματίες Τελάντερ και Εσιέν. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιάννης Αναστασίου, σε σχέση με τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του το βράδυ της περασμένης Τρίτης, αυτή την φορά πήρε και τον Βίκτορα Κλωναρίδη, που ήταν εκτός στο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Επίσης, ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος είχε στομαχικές διαταραχές και δεν προπονήθηκε, συμμετέχει κανονικά αφού η κατάστασή του δεν θεωρείται ανησυχητική.

Οι «εκλεκτοί» του προπονητή του Παναθηναϊκού για το ματς με τους Βέλγους είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ και Καλτσάς.

Όσον αφορά τον Τελάντερ, έκανε το πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ο Εσιέν συνέχισε την αποθεραπεία του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ