2015-08-03 22:14:11
Φωτογραφία για «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!» (ΡΗΟΤΟS)
Οι ποδοσφαιριστές της Κ-17 Αργύρης Καμπετσής και Θάνος Κωστανάσιος μιλούν στο olympiacos.org για τους στόχους τους και το όνειρο τους.

Αγωνίζονται για πολλά χρόνια και οι δυο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και φέτος έφτασε η ώρα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην απαιτητική Κ-17. Ο Αργύρης Καμπετσής και ο Θάνος Κωστανάσιος μετά από την πρωινή προπόνηση της ομάδας τους στα Χάνια του Πηλίου μίλησαν στο olympiacos.org για τους στόχους τους και το όνειρο τους.

Ο Αργύρης Καμπετσής, που είναι μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού τα τελευταία 7 χρόνια δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. «Δεν με φοβίζει το υψηλό επίπεδο. Σίγουρα η Κ-17 είναι πιο δύσκολη ομάδα αλλά με δουλειά θα τα καταφέρω», σημειώνει αρχικά ο 16χρόνος (1999) αριστερός χαφ και συμπληρώνει: «Στόχος μου είναι να εξελίσσομαι κάθε ημέρα ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Οι προπονητές μου είναι πάντα δίπλα μου. Στόχος της ομάδας είναι το Πρωτάθλημα το οποίο κατέκτησε και την περασμένη περίοδο. Το σημαντικό είναι να απολαύσουμε την διαδρομή και να μάθουμε από τα σωστά μας και κυρίως από τα λάθη μας. Το μεγάλο μου όνειρο είναι φυσικά να παίξω στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού».


Ο συνομήλικος του, ο Θάνος Κωστανάσιος, είναι 4 χρόνια στην Ακαδημία και είναι δεξί εξτρέμ. Ο νεαρός άσος θέλει να διακριθεί στην Κ-17 και να φτάσει μαζί της στην κορυφή: «Το σημαντικό είναι να δουλεύουμε σκληρά. Αυτό είναι το μυστικό. Είναι άλλο επίπεδο η Κ-17, το βλέπουμε και εδώ στην προετοιμασία, υπάρχει ανταγωνισμός. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα και για μένα. Μέσα από την διαδικασία των αγώνων του Πρωταθλήματος θα βελτιωθούμε και ως ομάδα και ατομικά. Σίγουρα στόχος είναι το Πρωτάθλημα με την Κ-17 και η άνοδος μας στην Κ-20. Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι ν’ αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Δεν θα μπορούσε να μην είναι και δικό μου».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ