2015-08-03 23:04:50
Φωτογραφία για Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε ξαφνικά ο γνωστός ποινικολόγος Ντίνος Αργυρόπουλος
Μοιραίες έμελλε να είναι οι διακοπές για τον γνωστό Πατρινό Ποινικολόγο Ντίνο Αργυρόπουλο, 66 ετών, ο οποίος "έφυγε" σήμερα το απόγευμα ξαφνικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Ο εκλιπών αυτές τις ημέρες βρισκόταν σε διακοπές στη Μάνη. Μαζι με τη σύζυγο του, Γεωργία Σακαρέλλου επίσης δικηγόρο, βρισκόταν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν και απολάμβαναν τον απογευματινό τους καφέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δικηγόρος των Πατρών ένιωσε έντονη δυσφορία και σωριάστηκε στο πάτωμα. Η σύζυγος του έντρομη κάλεσε σε βοήθεια, Στο δωμάτιο άμεσα βρέθηκε γιατρός ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς ο Ντίνος Αργυρόπουλος είχε καταλήξει.

Ο Ντίνος Αργυρόπουλος ένας από τους γνωστούς Δικηγόρους των Πατρών, είχε αναλάβει πολύ σημαντικές υποθέσεις, μεταξύ των οποίων, τα κυκλώματα της νύχτας και την ληστεία του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός και κοινωνικός με ενεργό δράση, είχε διατελέσει Πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ, ενώ είχε θέσει υποψηφιότητα ως Βουλευτής με τη στήριξη της Ν Δ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ