2015-08-03 23:52:11
Φωτογραφία για Ο ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ ΜΕ ΤΑ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΟΥ «ΗΘΕΛΕ Ν' ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ»! (ΡΗΟΤΟ)
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, εξηγώντας πως δεν αμφέβαλε ούτε στιγμή για την επιλογή του να... μετακομίσει στη Σερβία.

Ο 30άχρονος πλέον σέντερ θα βρεθεί την καινούρια αγωνιστική περίοδο στο Βελιγράδι, προκειμένου να παίξει με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ο ίδιος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Σέρβων, αποκάλυψε πώς αντέδρασε στο άκουσμα του ενδιαφέροντος της ομάδας για την απόκτησή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ερυθρό Αστέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα με πλούσια παράδοση και σε μια πόλη όπου μπορείς να αισθανθείς πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ στη ζωή καθενός. Όταν ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα δεν αμφέβαλα στιγμή πως αυτή είναι η ομάδα στην οποία θα ήθελα να αγωνιστώ τη νέα χρονιά. Ανέκαθεν αγωνιζόμουν για πολύ μεγάλες ομάδες κι αυτή ήταν η προτεραιότητά μου και φέτος».

Κλείνοντας, δεσμεύθηκε προς τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα: «Υπόσχομαι πως θα δίνω κάθε φορά το 110% των δυνατοτήτων μου. Θα μάχομαι για κάθε μπάλα. Θα αγωνίζομαι με καρδιά, όχι μόνο με το σώμα, ώστε η ομάδα να κερδίζει κάθε αναμέτρηση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ