2015-08-04 11:34:50
Φωτογραφία για Φρίκη στο Μενίδι: Ο θείος καθάρισε τον Μπάμπη - Το θύμα είχε βιάσει και τις δύο μικρότερες αδερφές
Ολική ανατροπή δρομολόγησε η νέα κατάθεση-φωτιά της 24χρονης προφυλακισμένης για τη δολοφονία του 33χρονου εραστή της. Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», συνελήφθη και προφυλακίστηκε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο η νεαρή κατονόμασε ως δράστη του φονικού του «νταή» στο Μενίδι!

Στη συμπληρωματική κατάθεση η 24χρονη Ελένη (είναι πέντε μηνών έγκυος και υποστηρίζει ότι περιμένει το παιδί του δολοφονημένου Μπάμπη!) φέρεται ότι δείχνει ως ένοχο για το φονικό στις 4 Φεβρουαρίου έξω από το νεκροταφείο Αχαρνών έναν μακρινό θείο της. Ο εν λόγω συγγενής της μάλιστα ήδη έχει προφυλακιστεί, αλλά η δίωξη που του ασκήθηκε αφορά ανθρωποκτονία από κοινού! Αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν μόνος όταν διέπραξε τη δολοφονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια η Ελένη άφησε υπαινιγμούς ότι εμπλέκεται ένα ακόμη πρόσωπο.

Τις ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ προκάλεσε η αποκάλυψη ότι η 24χρονη περιμένει το παιδί του ανθρώπου που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με πέντε μαχαιριές γιατί την εξωθούσε στην πορνεία. Η νεαρή είχε παραδεχτεί αρχικά τη δολοφονία του «σκληρού» Μπάμπη επειδή την εξέδιδε και τη χτυπούσε, ενώ είχε βιάσει και τις δύο μικρότερες αδελφές της, ηλικίας 20 και 22 χρόνων.


Στην απολογία της ωστόσο είχε παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι τη μοιραία νύχτα ο φίλος της διαπληκτίστηκε με έναν άγνωστο αλλοδαπό και εκείνη απλώς τον βρήκε νεκρό.

Ερωτήσεις

Στις ερωτήσεις της ανακρίτριας δεν είχε απαντήσει, λέγοντας ότι ήθελε να προστατέψει την οικογένειά της. Ομως, φαίνεται πως η νέα ζωή που πρόκειται να φέρει στον κόσμο την οδήγησε πάλι στο κατώφλι του ανακριτικού γραφείου για να δώσει κρίσιμα στοιχεία, που ίσως βοηθήσουν τις Αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, το θύμα έφερε πολλαπλές κακώσεις από χτυπήματα σε όλο του το σώμα. Καθώς τέτοια τραύματα είναι δύσκολο να προκλήθηκαν από μια μικροκαμωμένη γυναίκα, ο δικηγόρος της επέμενε να λύσει τη σιωπή της και να αποκαλύψει όσα γνωρίζει. Επειτα από αλλεπάλληλες επισκέψεις στον Κορυδαλλό, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης κατόρθωσε να αποσπάσει την παραδοχή της κατηγορουμένης ότι τον 33χρονο δολοφόνησε ένας άντρας, τον οποίο γνωρίζει καλά και κάλυπτε επειδή φοβόταν.

Προ ημερών κατέθεσε τα ίδια και στην 4η ειδική ανακρίτρια, ελπίζοντας στην αποφυλάκισή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατονόμασε ένα νεαρό Ελληνα, ο οποίος ήταν από την αρχή ύποπτος για τη δολοφονία.

Οπως φέρεται ότι είπε η νεαρή Ελένη, ο εραστής της πλήρωσε με τη ζωή του «παλιά γραμμάτια» και διαφορές που είχε με το συγκεκριμένο άτομο. Το βράδυ που η 24χρονη είχε ραντεβού με τον Μπάμπη έξω από τον περίβολο του νεκροταφείου ήρθε ο συγγενής της και διαπληκτίστηκαν. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, εκείνη απομακρύνθηκε και, όταν επέστρεψε, βρήκε τον 33χρονο να κείτεται νεκρός.

«Υπό καθεστώς τρομοκρατίας»

«Οπως είχαμε υποστηρίξει από την αρχή, ήταν φύσει αδύνατο μια κοπέλα αυτής της διάπλασης να καταφέρει θανάσιμα και μοιραία χτυπήματα σε έναν ψηλό, γυμνασμένο άντρα. Ηταν κοινός τόπος ότι η νεαρή κάλυπτε τον πραγματικό ένοχο υπό το καθεστώς τρομοκρατίας και εκβιασμών και αποφάσισε να επωμιστεί τις συνέπειες ενός εγκλήματος που έκαναν άλλοι με περισσή γενναιότητα, για να προστατέψει την οικογένειά της. Ωστόσο η εξαιρετική αντίληψη της ανακρίτριας σε συνδυασμό με τα νέα δεδομένα ξετυλίγουν το κουβάρι ενός δράματος που ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχει ευτυχή κατάληξη» δήλωσε στην «Espresso» ο συνήγορος της 24χρονης, Γιάννης Μαρακάκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ