2015-08-04 17:58:18
Φωτογραφία για ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ : ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΓΙΑΤΙ...
Ο Κώστας Φορτούνης παραμένει προσγειωμένος και τονίζει πως η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μάρκο Σίλβα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική του άνοδο.

Ο «Φόρτου» μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Έρμελο για την εξέλιξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ερυθρόλευκων, ενώ τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά τους προκειμένου να γίνουν ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φορτούνης στους εκπρόσωπους Τύπου στην Ολλανδία Συμφωνείς με την άποψη ότι δεν πρέπει να σηκώνουμε τον πήχη ακόμα γιατί είναι νωρίς;

«Εννοείται κανένα φιλικό προετοιμασίας δεν δίνει κάτι. Δεν σημαίνει ότι επειδή παίξαμε καλά πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Κοιτάμε μπροστά, θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές προπονήσεις που κάνουμε και να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στο γήπεδο».

Το θέμα, όμως Κώστα είναι εσύ που την πας την δουλειά;

«Εγώ αυτή τη στιγμή, είμαι καλά, κάνω καλή προετοιμασία. Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση, διότι μου δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη ο προπονητής και το επιτελείο του και θέλω να συνεχίσω έτσι και ακόμα καλύτερα».

Έχει διαφορές ο φετινός Ολυμπιακός από τον περσινό; Είναι άλλος ο τρόπος παιχνιδιού;

«Ο καινούριος προπονητής θέλει να παίζουμε συνεχώς από τα πλάγια, θέλει να πρεσάρουμε πολύ. Πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο το κάναμε πολλές φορές αυτό. Όπως είπα και πριν η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ