2015-08-04 18:44:07
Φωτογραφία για Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο Αγρίνιο - Ανήσυχοι οι γείτονες
Σύμφωνα με πληροφορίες περιοίκων, σε σπίτι κοντά στην περιοχή του Πάρκου διαμένουν ένα ανδρόγυνο με το μικρό παιδί τους. Τα περιστατικά βίας εις βάρος του μικρού παιδιού έχουν ενταθεί τον τελευταίο καιρό ενώ μάλιστα, πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, πρόσφατα σημειώθηκε άλλο ένα ανάλογο περιστατικό. Κατά τη διάρκεια αυτού του νέου επεισοδίου ακούστηκαν οι φωνές του μικρού παιδιού το οποίο φώναζε χαρακτηριστικά: «Όχι ξανά αυτό με το τσιγάρο!».

Έντρομοι οι γείτονες κάλεσαν αμέσως την αστυνομία η οποία έφτασε στο σπίτι της οικογένειας και παρέμεινε εκεί για αρκετή ώρα κάνοντας τις ανάλογες παρατηρήσεις στους γονείς. Παρά ταύτα, ύστερα από την αποχώρηση της αστυνομίας από το σπίτι, τα φαινόμενα βίας εναντίον του μικρού παιδιού συνεχίστηκαν και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση.

Οι γείτονες αναρωτιούνται με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να βοηθήσουν την κατάσταση αφού ούτε η ίδια η επέμβαση της αστυνομίας δεν φαίνεται να είναι αρκετή.

Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό φυσικά αλλά στην αίσθηση του κινδύνου ενός μικρού παιδιού, θα πρέπει τα μέτρα να είναι άμεσα και αποτελεσματικά.

Πηγή: agrinioreport

div class="fb-like" data-href="http://www.facebook.com/pages/xespao/218453341501758" data-send="true" data-show-faces="true" data-width="450">
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ