2015-08-05 13:42:15
Φωτογραφία για ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ... «ΣΕΙΡΗΝΕΣ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ!
Οι Κινέζικες “σειρήνες”… ηχούν για τα καλά στα αφτιά του Γιάννη Μπουρούση!

Ο διεθνής σέντερ, που αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχει δεχτεί πολύ δελεαστική προτάση και εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστούν στην Άπω Ανατολή.

Σε ότι αφορά τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ομάδα της Κίνας πλησίασε τον μάνατζερ του, εκφράζοντας του το ενδιαφέρον της για να τον εντάξει στο δυναμικό της, ενώ τα χρήματα που έχουν… πέσει στο τραπέζι αγγίζουν το 1.000.000 δολάρια, όπως ήδη έχουμε αναφέρει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Μπουρούσης, που πρόσφατα έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, περιμένει κάποια κρούση από ομάδα της Ευρωλίγκας, καθώς έχει σαν προτεραιότητα να παραμείνει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη, αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αλλάξει... ήπειρο.

Στο μυαλό του διεθνή σέντερ, πάντως, υπάρχει και το ενδεχόμενο του ΝΒΑ, έστω κι αν ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, χωρίς, στην συγκεκριμένη περίπτωση, το οικονομικό να παίζει τον πρώτο ρόλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη Σάμο ο Τέρενς Κουίκ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη Σάμο ο Τέρενς Κουίκ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ