2015-08-05 17:25:11
Φωτογραφία για Η ΝΕΑ... ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ! (PHOTOS)
Η νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών, με την οποία θα αγωνιστεί στο φετινό Ευρωμπάσκετ, παρουσιάστηκε σε ειδική τελετή στο ΟΑΚΑ.

Η Spaldingκαι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πραγματοποίησαν επίσημη φωτογράφιση, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Για τα επόμενα χρόνια η Εθνική Ανδρών, αλλά και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, θα εκπροσωπούν τη χώρα μας με την κομψή και σύγχρονη νέα εμφάνιση Spalding, η οποία διαθέτει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από άποψη καινοτομιών και προβάλλει με μοντέρνο εμβληματικό σχεδιασμό την ελληνική σημαία.

Η παράδοση της φανέλας έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της «ΤοpTrends», Σάμι Φάις, ενώ παρόντες στη μίνι τελετή ήταν και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο γενικός γραμματέας Τάκης Τσαγκρώνης και φυσικά το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες και ολόκληρο το επιτελείο της Εθνικής. Ο Σάμι Φάις δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που παραδίδει τη συγκεκριμένη φανέλα στους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη, η οποία αποδείχθηκε ήδη… γούρικη, από το χρυσό μετάλλιο των Εφήβων. Ευχήθηκε δε και στους παίκτες της ανδρικής ομάδας καλή επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου (05-20/09).


Ο Τάκης Τσαγκρώνης, από την πλευρά του, συμπλήρωσε πως πράγματι η νέα φανέλα της Spalding αποδείχθηκε καλότυχη, μέσα από την επιτυχία και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική U18 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου κι ελπίζει πως ανάλογες επιτυχίες θα έχει και η Ανδρών. Η Spalding και η ΕΟΚ συνεχίζουν την πορεία τους στα γήπεδα του μπάσκετ, ενώνοντας τις προσπάθειές τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε. Πάντοτε η Spalding, ως o μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού μπάσκετ στον κόσμο, επικεντρώνεται στην παροχή καινοτομικών τεχνολογικά προϊόντων και είναι μια εταιρία-ηγέτης στον τομέα της. Βρίσκεται δίπλα στο μπάσκετ και στηρίζει τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος και τα κορυφαία πρωταθλήματα . Η ΤopTrends A.E., αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Spalding στην Ελλάδα, συνεχίζει και θα συνεχίσει σταθερά να στηρίζει την ΕΟΚ, το ελληνικό μπάσκετ και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους παίκτες, τις ομάδες , τους προπονητές με δέσμευση τη σκληρή δουλειά , το ήθος και τη δυναμική για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.

Επίσης, με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ ενημερώνει για τη Spalding: «Η συνεχής εξέλιξη της Spalding την καθιερώνει το 1983 ως επίσημη μπάλα του NBA και το 1987 του WNBΑ. Ταυτόχρονα, επεκτείνεται δυναμικά και στην κατασκευή μπασκετών υψηλής ποιότητας και το 2007, καθιερώνεται ως η επίσημη μπασκέτα του NBA. Για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 παραμένει η επίσημη μπάλα της Turkish Airlines Euroleague, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Στην Ελλάδα, η Spalding είναι επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) τόσο στις εθνικές ομάδες ( ένδυση και μπάλες ) όσο και στα πρωταθλήματα Α2, Β’ και Γ’ Εθνική Ανδρών, καθώς και στα πρωταθλήματα Α1 και Α2 Γυναικών, στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ από το Απρίλιο του 2013 η Spalding είναι η Οfficial Game Ball του ΕΣΑΚΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιριών) για το πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Ανδρών Α1. Για τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, η εταιρεία TopTrends A.E. διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα Spalding.

TopTrends A.E.: Λεωφ. Βουλιαγμένης 54, 16673, Βούλα. Tηλ.:+30 210 9689120- Fax:+30 210 9605140, [email protected]».
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ