2015-08-05 19:48:12
Φωτογραφία για Ρέμος και Ασλανίδου παρέα στο Δημοτικό στάδιο του Πύργου
Οι δυο τους έχουν «δέσει» επαγγελματικά και εκτός από την επιτυχημένη συνεργασία τους ως κριτές του Τhe Voice στο τηλεοπτικό κανάλι του ΑΝΤ1, είπαν να ενώσουν και τις φωνές τους σε ένα μοναδικό πρόγραμμα. Βέβαια ήδη το έχουν επιχειρήσει στην Αθήνα και τώρα το φετινό καλοκαίρι, περιοδεύουν παρέα ανά την περιφέρεια.

Ωστόσο σε κάποιους από τους σταθμούς τραγουδούν ξεχωριστά όπως π.χ. στην Πάτρα όπου αναμένεται μόνο η Μελίνα Ασλανίδου στις 19/8 στα Παλαιά Σφαγεία – πρώην Πολιτεία ή στο λιμάνι του γειτονικού Κιάτου Κορινθίας όπου θα τραγουδήσει μόνο ο Αντώνης Ρέμος την Τετάρτη 5 Αυγούστου το βράδυ.

Οι δυο τους πάντως όπως είδαμε και σε μεγάλο διαφημιστικό πόστερ στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, αναμένεται να δώσουν μια μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου την ερχόμενη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015.

Η Cyta Ελλάδος είναι ο μεγάλος χορηγός της συναυλίας ενώ ακόμη χορηγός είναι και τα Πατρινά δροσιστικά αναψυκτικά και χυμοί Λουξ.


Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, οι δύο σπουδαίοι και δημοφιλείς ερμηνευτές που κάνουν και καλή παρέα και έχουν αποκτήσει «χημεία» μεταξύ τους, δίνουν ραντεβού με τους αγαπημένους τους φίλους και υπόσχονται μια μοναδική βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, παλιά και σύγχρονα από δύο καλλιτέχνες που αγαπάμε να ακούμε.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της γενιάς του, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας εικοσαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε και διανύει πολλά χιλιόμετρα σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών. Η πρώτη του μεγάλη επιτυχία ήταν το 1996 το κομμάτι «Τι ήμουνα για σένανε». Η μοναδική και ιδιαίτερη χροιά του, η αμεσότητά του καθώς και η ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία τον κατατάσσουν στους πλέον αγαπημένους έλληνες ερμηνευτές.

Η Μελίνα Ασλανίδου με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την ζεστή ερμηνεία της παρουσιάζει τραγούδια της νέας της δουλειάς, γνωστά και αγαπημένα από τη δισκογραφία της, κλασικά λαϊκά τραγούδια με σύγχρονες ενορχηστρώσεις και με την δυναμική της σκηνική παρουσία δημιουργεί μία μαγική ατμόσφαιρα!!

Ώρα έναρξης: 21.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Αθήνα)

Τηλεφωνικά: 210 7234567

Online: www.ticketservices.gr.

Φυσικά σημεία προπώλησης

ΠΥΡΓΟΣ

- Βιβλιοπωλείο Κορκολής

- Μουσικός Οίκος Παυλίδης

ΑΜΑΛΙΑΔΑ

- Βιβλιοπωλείο Κύκλος.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ