2015-08-05 21:40:13
Φωτογραφία για «ΔΟΥΛΕΨΕ»... ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΡΑΝΙΕΡΙ!
Ο Ολυμπιακός πλησιάζει, όπως όλα δείχνουν, στην απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο και αν η μεγάλη μεταγραφή ολοκληρωθεί, οι ερυθρόλευκοι θα "χρωστάνε" ένα... ευχαριστώ στον Κλαούντιο Ρανιέρι!

Κοντά στην απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο βρίσκεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ολυμπιακός. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ο 35χρονος μέσος υπογράψει, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ευχαριστούν γι’ αυτήν την υπόθεση τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο λόγος είναι ότι ο Ιταλός τεχνικός, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ελλάδας, ανέλαβε τα ηνία της Λέστερ έχοντας ως πρώτη του αποστολή να... πείσει τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Καμπιάσο αρνήθηκε να παραμείνει στην ομάδα οι οπαδοί της οποίας τον ανέδειξαν κορυφαίο παίκτη της χρονιάς, καθώς λέγεται πως οι σχέσεις του με τον Ρανιέρι δεν ήταν και οι... καλύτερες από τη σεζόν 2011/12, όταν συνεργάστηκαν στην Ίντερ.

Ο Αργεντίνος φέρεται να καταλογίζει στον Ιταλό προπονητή ότι τον αντικατέστησε σε έναν αγώνα το Μάρτιο του 2012, όταν είχε καθίσει στον πάγκο κλαίγοντας, ενώ λέγεται πως δεν του άρεσε και η απόφαση του Ρανιέρι να μην κρατήσει στους «νερατζούρι» τον Τιάγκο Μότα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ